Aktywne Wpisy
Wellmen +24

vladi_putin +36
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

Sobotę przesiedziałem przed wiatrakiem (co i tak niespecjalnie pomagało), w niedzielę stwierdziłem, że chromolić, w lesie będzie przyjemniej. Las nie był jednak na tyle łaskawy, bo, poza osłoną przed bezpośrednim słońcem, temperatura i zaduch niewiele różniły się od otwartych przestrzeni. Mimo wszystko wolę sie jednak pocić w siodełko niż w fotel, więc pozostało kręcić. Tempo lekkie, regularne postoje pod drzewkami i chyba pierwszy raz zapas wody taki, że - pomimo spożycia ponad 5 l - jeszcze litra przywiozłem :) Ciepło oczywiście było, ale nie powiem, żeby był jakiś dramat. Do setki dokręcać już mi się jednak nie chciało :)
#rowerowyrownik #rower #ruszwroclaw
źródło: mapka
Pobierzźródło: obraz
Pobierz