Aktywne Wpisy

Ekspert_z_NASA +139
Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak dla mnie to jest g---o.
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6
Pobierz
ChlopakNaMedal +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zauroczyłem się w szwagierce, a tego nie chce.
Rok temu brałem ślub. Wszystko się układało, wesele, budowa domu, staranie się o dziecko. Firma mi zaczęła lepiej prosperować. Żona znalazła lepiej płatną pracę. Ale doszło do rozwodu u teściów. Teściowa się załamała i wróciła do picia, jest alkoholiczką, która przez 15 lat była trzeźwa. Razem z teściową w domu mieszkała moja szwagierka, która ma 20 lat.
Nie mogła już znieść własnej matki, która chlała dzień w dzień. Zapytała czy nie może wprowadzić się na jakiś czas do nas, dopóki nie ogarnie pracy i mieszkania. Uznaliśmy z żoną, że może się wprowadzić, bo wiedzieliśmy jakie piekło robi w domu alkoholik.
Dwa miesiące temu się wprowadziła i mieszka z nami. Początkowo było normalnie, robiła obiady, sprzątała i się dogadywaliśmy. Od miesiąca nie mogę normalnie zyc. Jakieś uśmieszki, propozycja wspólnie spędzenia czasu jak żona nie może, ocieranie się o mnie, przytulanie z łapaniem z dupe. Bagatelizowałem to, ale ostatnio się to nasiliło.
Mamy klimatyzację w domu, ale tylko w salonie i w sypialni, w pokojach gościnnych nie ma i jest tam po 30 stopni. (Dom z poddaszem użytkowym i wszystkie pokoje do spania są na górze). Mamy duże łóżko i zapytała czy może spać z nami. Żona się zgodziła, no bo siostra bidna nie będzie spala w upale. Poszedłem spać na kanapę, do salonu, ale było mi bardzo niewygodnie, więc wróciłem po kilku dniach do sypialni. Zarówno żona jak i szwagierka śpią nago od zawsze i niezależnie czy to zima czy lato. Żona traktuje to normalnie, ale ja nie wiem co mam o tym myśleć. Szczególnie że obie są w c--j atrakcyjne i peszy mnie to, że jako jedyny śpię w gaciach. Śpimy w trójkę w jednym łóżku i nie zliczę ile razy obie otarły się o mnie cyckami. Doszło nawet do sytuacji, że szwagierka położyła rękę nad siurem pod pępkiem. Automatycznie rękę odrzuciłem, a ona tłumaczyła się tym, że spała.
Brzmi to jak bait, ale serio coś takiego mnie spotyka. Rozmawiałem o tych sytuacjach z żoną, ale jej ciężko przemówić. Ona w ogóle nie jest zazdrosna i bagatelizuje tę sytuację. Z jej koleżankami też już spałem w jednym łóżku jako kawaler i żona też nie widziała problemu, bo mi ufa. Ona mi ufa, ale ja nie wiem czy mogę sam sobie zaufać w takich sytuacjach, szczególnie że jestem na cyklu teścia i mną telepie.
Musiałem to z siebie wyrzucić, bo zaczynam się zauraczać w tej j----e szwagierce, a widać, że ma na mnie chęci. #gownowpis #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: XDDDDDDDDDDDDD
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Twój jedyny "cykl teścia" to cykl prania brudnych gaci przez matkę.
@mirko_anonim: no i spaliłeś baita, ehh coraz więcej amatorów pcha się do zabawy
@mirko_anonim: ...to jednak jest bait
Cieszę się, że mój komentarz dostarczył trochę radości do tego bajta XD
źródło: 1000012956
Pobierz