Aktywne Wpisy
Dupxo7 +904
Debili twierdzących, że lewym pasem na S-kach i autostradach trzeba jechać "szybko", czyli grubo ponad dozwoloną prędkość, i że w ogóle jest to zgodne z przepisami bo "lewy służy do z-----------a hehe", elegancko weryfikują odcinkowe pomiary prędkości. Mówię wam, to jest wybawienie. Odkąd zainstalowali to cudo na S-ce koło mojego miasta to jazda z sytuacji stresogennej stała się czystą przyjemnością. Wcześniej jak tylko zacząłem wyprzedzać ciężarówkę to po sekundzie na dupie siedział

Ekspert_z_NASA +87
Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak dla mnie to jest g---o.
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6
Pobierz

Ostatnio byłem na koncercie i był obok mnie człowiek który zachowywał się podobnie jak ten z zlikowanego nagrania.
Wszystko było by ok, ale śpiewał zagłuszajac wokaliste i klaskał zanim jeszcze zaczęła się dobrze jakakolwiek piosenka.
Nie dało się zupełnie skupić na muzyce, dopiero jak się uspokoił szło spokojnie posłuchać perkusji czy śpiewu. Na jakieś ciche intro nie było co liczyć - tak tutaj ponownie klaskanie od startu.
Do tego znał niestety sporo tekstów i strasznie głośno fałszował.
Nie wiem czy to ja stałem się zgorzkniałym bucem czy to zupełnie normalne tak odbierać takie zachowanie.
https://www.facebook.com/share/r/18bKc2AcqS
#zalesie #muzyka #koncerty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Niezadowolenie na takie zachowanie to