✨️ Kompleksy i porównania z innymi kulturamiⒾ Ehh ja mam takie kompleksy że nawet ukraińcom zazdroszcze, serio ale wiecie nie takie mariuszki z budowy tylko młodzi jak widzę ich w normickich miejscach na spacerze to każdy fajna laska, dynamiczni, zero jakiś kompleksów i pewni siebie a jeszcze z mordy każdy w sumie dobrze wygląda bo gładka cera (u nas rozpoznać można po ostrych, zmęczonych rysach), sporo wysokich, dobre włosy często jasne, wgl sporo ma taką można powiedzieć aryjską urodę. e
@mirko_anonim: ja u ukrainciw tez to zauwazylem ze maja ładne cery pomimo chlania i papiersow. Ale za to są.niscy. A komoleksow nie maja bo na ukrainice nie matakiego cuckserwatyzmu jak w polsszy
Ehh ja mam takie kompleksy że nawet ukraińcom zazdroszcze, serio ale wiecie nie takie mariuszki z budowy tylko młodzi jak widzę ich w normickich miejscach na spacerze to każdy fajna laska, dynamiczni, zero jakiś kompleksów i pewni siebie a jeszcze z mordy każdy w sumie dobrze wygląda bo gładka cera (u nas rozpoznać można po ostrych, zmęczonych rysach), sporo wysokich, dobre włosy często jasne, wgl sporo ma taką można powiedzieć aryjską urodę. e
#zalesie #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
A komoleksow nie maja bo na ukrainice nie matakiego cuckserwatyzmu jak w polsszy