Aktywne Wpisy

Czoso +901

Clefairy +27
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

Prośba o pomoc, bo czuję się bezradna.
Mój partner od zawsze miewał wahania nastrojów, ale nie wydawało mi się to szczególnie niepokojące, w końcu każdy może się czasem poczuć jak w dołku. Od jakichś 2 tygodni natomiast zupełnie zamknął się w sobie, nie chce robić rzeczy ktore dawniej go cieszyły, nie chce rozmawiać, jesli nie zrobię mu porządnego posiłku i nie postawie talerza przed nosem, to będzie jadl chleb z masłem (mimo że dawniej uwielbiał gotować). Prawie zupełnie sie do mnie nie odzywa, jedynie pojedynczymi słowami, typu "dziękuję" jak przyniosę mu kawe do biurka. Pracuje, ale widzę jak duży wysilek w to wkłada. Próbowałam namówić go na wizytę u specjalisty ale tylko sie denerwuje jak to usłyszy. Pytam go kilka razy dziennie czy jest coś co moge dla niego zrobic, czy ma ochotę na cos konkretnego do jedzenia, albo na spacer - nic nie odpowiada.
Jak mogę mu pomóc?
#niebieskiepaski #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Sam musi chcieć iść do specjalisty. Zadne cxule słówka cxy rozmowy czy pocieszanie nie pomożesz mu
Ludzie mają ZA WYGODNE, ZA MIŁE życie.
No to im odwala. I mają jakieś DEPRESJE,choroby psychiczne itd,
Kiedy ostatnio słyszałeś żeby ktoś robił sobie DETOKS od przyjemności? Od prysznica, od telefonu, od informacji,