Wpis z mikrobloga

✨️ Jak sprawdzić czy koleżanka z pracy jest zainteresowana?
Jestem po rozwodzie, level 43, ale dobrze się trzymam. Jest w pracy fajna #rozowypasek, młodsza ode mnie o jakieś 10 lat. Wydaje mi się, że nie jest w żadnym związku (i tak też słyszałem).
Chętnie ze mną rozmawia i mam wrażenie, że zerka na mnie ukradkiem. Tylko jak to sprawdzić czy faktycznie jest zainteresowana czy jest po prostu miła i otwarta? Wg mnie jest między nami chemia więc niby mógłbym uderzać.
Generalnie nie mam problemu z zagadywaniem do kobiet, ale wiecie, #pracbaza to trochę co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak odmówi to może być niezręcznie. Jak się zgodzi, zaczniemy się spotykać, ale nie wyjdzie to tym bardziej może być niezręcznie (chociaż nie pracujemy ze sobą blisko).
Zanim ktoś napisze, że gdzie się pracuje tam się nie wojuje - okay, ale gdzie w moim wieku poznawać kobiety? To już chyba tylko aplikacje pozostają, a taka forma poznawania do mnie nie przemawia. A tutaj trafiła się atrakcyjna kobitka z którą dobrze mi się gada więc szkoda by było nie spróbować. A jednak jakieś opory mam.

Co byście zrobili na moim miejscu?

#zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #korposwiat

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zanim ktoś napisze, że gdzie się pracuje tam się nie wojuje - okay, ale gdzie w moim wieku poznawać kobiety?

@mirko_anonim: w pracy, bo w 2026 roku dla przeciętnego gościa łatwiej zmienić pracę niż poznać potencjalnie chętną kobietę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Podczas jakiejś randomowej rozmowy:
1. Hej mam dwa bilety na oglądanie parzenia się świń w chlewie w burczymuchach małych, chciałabyś się wybrać? *
2. Otworzyła się kocia kawiarnia, może chciałabyś się wybrać sprawdzić?*
3. Grałaś kiedyś w kręgle lub bilard? Co Ty na to, żeby się przejść do galerii w piątek? To bym zajął nam stół. *

*propozycje są randomowe i popatrz wcześniej jakieś wydarzenia na fb lub właśnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zapytaj po prostu czy wyskoczy z Tobą w piątek po pracy albo w sobotę na browara/wino, chyba, że wiesz, że nie pije to na coś innego. Niczego się nie bój, nie musi to brzmieć jakoś mocno angażująca, jak powie, że tak - działasz na żywo, po alkoholu będzie luźniejsza atmosfera, jak powie, że nie - zobacz jak zareaguje - jak wytłumaczenie będzie miało ręce i nogi - spróbuj ponowie
  • Odpowiedz