Wpis z mikrobloga

142 153 + 9 + 17 + 9 + 18 + 25 + 35 + 34 + 9 + 13 + 101 = 142 423

Bolidowe trasy z najbliższego okresu.

Przeważają pracodomy i wycieczki po pracy (te wszystkie poniżej 20 km). Te 25 i 35 km to kręcenie po katowickim lesie z wjazdem na Velostradę i Giszowiec

34 km - wycieczka z Dąbrowy Górniczej do największej kuwety w Polsce. Przy samej pustyni fajna trasa ale na początku jadąc wzdłuż torów w DG zaliczyłem awarię dętki na srogich kamieniach. Potem jazda do przystanku Jaroszowca Olkuskiego.

101 km - Objazdowa trasa na Pyrzowice. Pierwsza setka w tym roku.

Katowice - Siemianowice - Wojkowice - Psary - Sarnów - Przeczów - Pogoria IV - Siewierz - Zendek - Orzarowice - Sączów - Dobieszowice - Wojkowice - Piekary - Siemianowice - Chorzów - Katowice.

Moja standardowa trasa z połączonym Siewierzem. Większość trasy spoko chociaż ja się bardziej toczyłem. W Zawarpiu zahaczyłem o taki fajny wiatrak, potem na zamek w Siewierzu. Następnie męcząca trasa pomiędzy Siewierzem a Zendkiem przez las gdzie były duże kamienie. Następnie w Ożarowicach platforma spotterska gdzie złapałem samoloty z Bolidem. Później siła mnie opuściła i przez Sączów i dalej się męczyłem ale dojechałem. Po drodze jeszcze Chorzów i Siemianowice.

Pierwsze fotki to właśnie z tej setki.

W komentarzach więcej zdjęć.

#rowerowyrownik #slask #zaglebie #100km #rower

Skrypt | Statystyki
sylwke3100 - 142 153 + 9 + 17 + 9 + 18 + 25 + 35 + 34 + 9 + 13 + 101 = 142 423

Bolid...

źródło: IMG_20260704_221847

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach