Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: chodzenie na divy to sprawa normalna. Większość milionerów czy osob mających kase korzysta z uslug div. A dlaczego a no dlatego ze mozesz sobie wybierać jakas chcesz taka siaka i owaka. Często umowisz sie z laska za ktora każdy by aie ogladnal a normalnie nawet nie miałbyś szans zagadać. Możesz spełniać swoje najskrytsze e-------e fantazje. Kolejna sprawa masz juz na tu i teraz anie musisz chodzic na randki wydawać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kolego, przeczytaj sobie posty @notYetLost, czyli gościa, który też na początku miał takie rozkminy. Teraz chadza na dziwki aż miło poczytać, facet jest zadowolony i spełnia fantazje, wydając przy tym śmieszny pieniądz. Polecam tę filozofię w 100%.
  • Odpowiedz
@Recovery1994: @mirko_anonim nie wiem jak będzie jak już ktoś miał naturalnie partnerkę, może mieć inne patrzenie.
Ja niemoralności nie widzę i nie widziałem od początku, bardziej stres był.

Ale jak trafisz pannę petardę, co jeszcze GFE ci zrobi, to jezu święty, byleby się nie wkręcić za bardzo bo kasy zabraknie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma w tym nic niemoralnego, ani złego, o ile nikogo nie zdradzasz. Ja od przeszło 10 lat chodzę i nie zanosi się, żeby to się zmieniło. Krzywdy nikomu nie robię, panie zarabiają pieniądz, ja keksualnie usatysfakcjonowany - win win. Ostatnio jakoś stwierdziłem, że może się pospotykam chwilę z jakimiś różowymi z tindera czy bumble i o ja j---e - jakie to jest czasami męczące i czasochłonne, a dalej
  • Odpowiedz