Aktywne Wpisy

johann_10 +252
Czemu ludzie nie lubią konowałów, odc. 2137.
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
źródło: IMG_5446
Pobierz
Szybki_bill99 +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie jestem fanem #blackpill i teorii o hipergamii, ale to co zobaczyłem wczoraj w zasadzie siedzi mi w głowie mi w głowie. W ramach #wychodzimyzprzegrywu poszedłem na siłownię. Spotkałem tam oczywiście mrowie normictwa (przywykłem), była też grupa oskarków - czterech chłopaczków, wifon na głowie, wszyscy wiecie o co chodzi. Wszyscy docięci, widać że to nie był ich pierwszy dzień na siłowni. Była z nimi też jedna juleczka - małe cy^ki (sutki sterczały przez koszulkę), legginsy typu pushup (stringi widoczne bez przyglądania się), bitch face, dziewczyna ewidentnie z 15 kilogramów na dużo, generalnie taka z 4-5/10. Największy chad z tych oskarków się z nią calował i dotykał, a reszta biegała wokół juleczki, żeby móc z nią razem ćwiczyć czy ją asekurować.
No ludzie kochani, szacunku trochę wobec siebie panowie.
I jak ja mam wyjść z przegrywu dla takiej, to już chyba wolę wrócić do piwnicy, serio.
#przegryw #hipergamia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: z całego baita ta czynność nie wydarzyła się najbardziej