Aktywne Wpisy

splinter96 +481
źródło: 1000031761
Pobierz
miklach25 +249
Jak Ci się nie podoba wyj*bany w kosmos cennik (który powstał dzięki rozwaleniu i wydrenowaniu NFZ oraz limitowaniu podaży lekarzy przez kolegów po fachu doktorka) to możesz iść gdzie indziej albo na ten NFZ, robaku xD
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
źródło: image
Pobierz

Minął rok odkąd zrobiłem pozwolenie na #bron #bronpalna oraz zakupiłem 2 pierwsze sztuki - pistolet echelon 4.0c oraz strzelbę doruk eternal gladiator advanced 20"
Pistolet przemielił coś koło 3k amunicji (PFA, elaborka, bellotka), póki co zero zacięć. Kolimator kupiłem, niepotrzebnie. Nie umiem tego używać, nie daje mi żadnych korzyści - może w sytuacji "bojowej" zwiększyłby szybkość naniesienia na masę celu ale mam nadzieję nigdy nie musieć tego sprawdzać.
Strzelba jak strzelba działa poszło może z 500 szt różnych naboi. Nie używam za często.
Potem weszła Springfield Kuna 5,5" i stała się od razu moją ukochaną zabawką. Kolega pokazał mi ostatnio pryzmat i taki sam też wrzucę, bije koli na głowę w mojej ocenie.
I tak się to kula, czyszczę raz na 1500 naboi :) nikomi nic nie zrobiłem nie postrzeliłem się a mam z tego tonę frajdy.
Pozdrowienia dla społeczności!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
a nie chcę żeby czytali jak tu klnę i wyzywam ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
pistolet ok 3800
kolimator 1400
strzelba 1790 minus 200 rabatu
amunicja w sumie ok 5kpln za pistolet + ok 1000 strzelba
6k PM
@mirko_anonim: O panie...
dlatego zawsze i wszędzie trzeba promować Braterstwo: 300 zł wpisowe, gdzie w tej cenie masz członkostwo na rok i szkolenie (praktyczne całodzienne 160 strzałów) + wymagana obecnie teoria.
Przedłużenie członkostwa kosztuje 60 zł rocznie.
Z tym szkoleniem można iść na egzamin sportowy, co umożliwia zrobienie pozwolenia, ale gdyby ktoś potrzebował więcej treningu, to w klubie ma opcję strzelania z 22lr 50 szt. za 25 zł
absolutny must have to pozwolenie
szafa - nawet na 1 szt broni parę stów byle była s1
pistolet - mozesz mieć za 1500
amunicja - 90-99 groni za