Aktywne Wpisy
wypiszwymaluj +182
Najsilniejsi ludzie na świecie:
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
źródło: 736172746_1467481575415142_3767596849965622396_n
Pobierz
Salido +175
Minął 11. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-2
Pobierz

Najgorszy rak to jak ktoś prosi o pomoc na wykopie, a po kilku godzinach kasuje wpis. Już któryś raz się przejechałem aby nie pomagać komuś jak wymaga to czegoś więcej niż tylko napisania szybkiej odpowiedzi. Wczoraj ktoś prosił o skan książki, pewnie jakiś student, chodziło o #archeologia Okolica gdzie mam paru znajomych to się odezwałem i jakimiś pokrętnymi drogami po zaangażowaniu kilku osób udało się zyskać skan tej książki, jeszcze ktoś stał i skanował ponad 130 stron. I co się okazało. Idiota skasował wpis. No świetnie. Nie warto pomagać pamiętajcie. #zalesie #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Besalama: ja każdy długi wpis zapisuje w notatniku w telefonie
Dodatkowo jak mi moderacja usunie bo często jadę ostro to co myślę,
To najwyżej poprawię i wysyłam jeszcze raz,
@zagubionychromosom: jakiego poklasku? dla plus? przecież nikt takiego wpisu nawet nie widzi
odpowiadając po jednym dniu ta moja odpowiedź nie trafiłaby nawet do kogoś więcej niż autor. Zresztą pewnie bym wysłał to na priv, no ale autor skasował wpis ze swoim nickiem. Może mam zapisywać sobie autorów przed
https://wykop.pl/wpis/86812159/tarnow-archeologia-historia-pomocy-pytaniedoeksper