Aktywne Wpisy
wypiszwymaluj +172
Najsilniejsi ludzie na świecie:
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
źródło: 736172746_1467481575415142_3767596849965622396_n
Pobierz
Salido +145
Minął 11. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-2
Pobierz

Pytanie do mirków, którym powiodło się i dorobili się dużo więcej niż rodzina, czy znajomi: czy zauważyliście, że kiedy zaczęło iść wam w życiu dużo lepiej, sporo osób się od was odwróciło? Mam wrażenie, że od kiedy zacząłem zarabiać pięciokrotność pensji moich znajomych i kupiłem spory dom, wielu ludzi zniknęło z mojego życia. I to nie jest tak, że ja jestem bardziej zapracowany, bo czasu mam dokładnie tyle samo, i to ja zabiegałem przez długi czas o kontakty, po prostu jakby ludziom przeszkadzało, że komuś poszło dobrze. Moi przyjaciele sami zauważyli, że zacząłem żyć na dobrym poziomie, i że "mi nie o------o", jestem tym samym spoko kumplem. Jeden z nich, kiedy powiedziałem raz, że od tygodni nie mogę wyciągnąc X, żeby pokopać piłkę powiedział: chyba przeszkadza mu, że jesteś szczęśliwy, ja w ogóle do niego nie piszę. Nie skomentowałem tego, ale zrozumiałem, że za plecami niektórzy komentują moje poczynania. Smutne to trochę.
#zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
poza tym szczerze mowiac ciezko mi to sobie wyobrazic. Im lepszy masz dom tym chetniej ludzie w nim przebywaja, przyjezdzaja na weekendy znajomi z daleka etc.
Moze ten dom jest taki zajebisty tylko w twojej wyobrazni, a moze zwyczajnie nie zapraszasz do niego ludzi, nie organizujesz w nim zycia spolecznego