Aktywne Wpisy

Lujdziarski +73
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

jmuhha +17
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz

Kilka miesięcy temu różowa ze mną zerwała. Źle się układało pod koniec związku i to była kwestia czasu.
Od czasu zerwania moje życie zaczęło się układać, odniosłem poważny sukces zawodowy, na który poświęciłem większość czasu, przez co miałem mniej czasu dla niej. Początkowo tęskniłem. Teraz czuję się świetnie i spełniam swoje marzenia, a ona stoi w miejscu.
Utrzymywaliśmy sporadyczny kontakt przez wspólne grono znajomych. Odkąd dowiedziała się o moim życiowym awansie, całkowicie oszalała. Dowiedziałem się, że zaczęła rozpowiadać o mnie nieprawdziwe historie i część z tamtych osób w to uwierzyła. W większość mam wywalone, ale jedna z tych osób to wieloletnia koleżanka, którą znałem długo przed różową i przez jej bzdety odwróciła się ode mnie i nazwała potworem.
Tak czy siak, próbuje mi zniszczyć życie przez swoją zazdrość. Skonfrontowałem ją z tym, nie odpowiedziała, zablokowała na wszystkich platformach. Nigdy nikomu źle nie życzyłem. Nie wiedziałem jak to jest, kogoś nienawidzić. Teraz już wiem.
Ale po kilku dniach przestałem się tym przejmować. Wiem w jakim miejscu jestem i w jakim ona. I wiem, że ona będzie stać w miejscu jeszcze przez długi czas, a ja będę parł do przodu.
Pamiętajcie mirasy, że zerwanie to może być najlepsza rzecz, jaka was spotka w życiu.
#zwiazki #rozowepaski #samotonosc #oswiadczenie #gownowpis
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Nie rozumiem po co utrzymywać kontakt po rozstaniu? Miałem się z nią wymieniać książkami i przepisami na sernik?
Powodzenia i nie kontaktuj się z nią
Muszę od tego trochę odpocząć. Poza tym mam już 34 lata i zanim kogoś poznam, potem trzeba z kimś chwilę być, żeby potwierdzić sobie, że jest to odpowiednia dla nas osoba to już będę miał prawie 40 lat... A wtedy to już za późno na zakładanie rodziny itd. Więc po co mi w sumie związek?
Poza tym miałem konta na Tinderze i Badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta