Aktywne Wpisy

szcz33pan +2823
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +109
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie ma innej przyczyny słabej demografii w Polsce niż przyczyna społeczno-kulturowa. Znam pary które są w #zwiazki od czasów szkolnych i co? Co by się nie działo to i tak chcieli mieć dzieci i wziąć ślub. Chociażby mieli przesiedzieć kilka lat u starych na piętrze albo dobudować coś obok rodziców, zresztą kredyt we dwoje jest bardzo znośny. Żadnych wymówek nigdy nie mieli. Problemem jest że ludzie są niedopasowani i właściwie nawet nie ma jak się dopasować, większość mężczyzn nie dostaje tej szansy więc albo są samotni albo biorą byle jaką i zaciskają zęby bo to lepsze niż samotność. Wystarczy zrobić eksperyment i założyć #tinder, niech będzie i premium tak żeby była duża próba badawcza i po rozmowie z każdą jedną zastanówcie się: a) czy to jest odpowiednia osoba do związku b) czy wgl chce czegoś poważnego. Ilość ślubów też idzie w dół. Zakładając że tylko część ludzi w związkach będzie miało udaną relacje to ta grupa to już jest max. Wszystko inne co pozostało wolne to nie szuka poważnej relacji i kiepski materiał na cokolwiek.
#demografia #dzieci #polska #przegryw #samotnosc #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
* to kosztuje
* zajmuje czas
* ogranicza
* mają problemy zdrowotne
* nie przepadają za dziećmi
źródło: images
PobierzLudzie nie chcą dzieci bo: to pogarsza poziom zadowolenia z życia, utrudnia je, zwiększa koszty życia, jest stresujące i kosztuje dużo wysiłku, nie ma presji społecznej a nawet jak się pojawia to ludzie nie boją się powiedzieć nie
@mirko_anonim: jankowski ty skoorwysynie xd co ty robisz na wykopie?
taguj to #jankowski bo mam na czarnej. Dosłownie tydzień temu na fb czytałem komentarz pod takim postem dziewczyny - 'dajcie mi możliwość kupna taniego mieszkania to urodzę kilka dzieci.'
Kurtyna. Case closed.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta