Aktywne Wpisy

markaron +27
Taka ciekawostka. Dziś dostałem komplement za najtańsze perfumy w mojej kolekcji (23zł za setkę) od sąsiadki z bloku (ona 30, ja 40), mianowicie mój ukochany, klasyczny Adidas Dynamic Pulse. Oczywiście mijaliśmy się wcześniej, gdy miałem na sobie zarówno mainstream jak i drogą niszę, ale to co podziałało na nią dzisiaj, to nie perfumy ale mój outfit bramkarza i torba wychodząc na trening. Zwykle przebieram się w szatni, ale dziś byłem zabiegany i
źródło: obraz
Pobierz
r5678 +18
źródło: 20241102152434
Pobierz

Panowie powiem wam w zaufaniu że co jakiś czas widuje serio przeciętnych gości z nawet fajnymi laskami i mam ochotę po prostu podejść i zapytać JAK. Jakim cudem nadal tak wiele obiektywnie słabych (jak na dzisiejsze standardy) typów ma laskę?1 Mówię to głównie o gościach w okolicach 25-30 ale mimo wszystko..
#przegryw #samotnosc #tinder #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to proste, typy ostro beciakują, ci młodsi robią za animatorów czasu wolnego i to cała ich rola, a wy sobie wyobrażanie że te Mariuszku je jadą jak łysy z brazers XD
Dlatego kobieta 2/10 wydaje ci się atrakcyjniejsza od chlopa 7/10
Masz poprostu zaburzenia w postrzeganiu urody kobiet i mężczyzn. Kobiety oceniasz tylko po chudości, a facetów po genetyce.
Polecam ci zrobić taki eksperyment (chociaż z powodu twojich zaburzenia będzie ci trudno), patrz na ulicy ile facetów jest wysokich ,a ile kobiet ma szerokie biodra i
@S_mirabilis: Oj dużo jest, ja jestem wybredny, zwracam na to uwagę, więc potrafię rozpoznać.
Nawet kobieta jest w stanie zobaczyć, że polki są s---------e genetycznie i z reguły mają budowę ciała chudego chlopca. A wy dalej oceniace 2/10 na 8/10 tylko dlatego że jest chuda i ma cipe XD
https://wykop.pl/wpis/86764939/average-polka-p0lka-blacpill-hipdips-polska-rozowe#297382723
Jeżu kolczasty, czemu wy robicie taki b----l.
Ty nie będziesz miał wymagań wobec urody kobiet, ok. Ale kobieta nie będzie miała skrupułów wobec ciebie i będziesz dla niej tylko przedmiotem ocenianym po wyglądzie genetycznym, bajerce i kasie.
@S_mirabilis: Nie manipuluj i nie przeinaczaj fakty. Mam wymagania odnośnie
Ty myślisz że incele i przegrywy są samotni bo są jakimś rodzaj magicznego "podczłowieka " z kosmosu?
To ludzie którzy nie spełnili jakiś wymagań na rynku matrymonialnym , dlatego są zawsze sami.
Kobiety kochają i mają uczucia tylko do mężczyzn z odpowiednim wyglądem genetycznym, z odpowiednią bajerą i ewentualnie kasą.
Skoro ta na zdjęciu jest dla ciebie 1/10 to gdzie ty widzisz te 8/10 XD
@S_mirabilis: A to tylko po Polsce chodzą kobiety, typu którą pokazałaś na zdjęciu? Są ładniejsze i brzydsze.
@S_mirabilis: Miłość nie wybiera. I odpowiedni wygląd genetyczny tu nie pomoże( ͡° ͜ʖ ͡°)