Aktywne Wpisy

annlupin +32
i cyk kolejny co ma mnie na czarno wyłapany to można iść se horrora obejrzeć na spokojnie a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez tego to nie ma sie dopasowań ( ͡° ͜ʖ ͡°). A więc odblokowałem wczoraj badoo premium i przeswipowałem całą Warszawę z odległością do 100km, z czego dostałem zaledwie 30 par (połowa to jakieś samotne mamusie i wieloryby). Zdjęcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
Pobierz

Jestem ciekaw czy ktoś miał tak jak ja czy też nie. Jeszcze jakiś czas temu kiedy zarabiałem nie duże pieniądze to nie miałem większego problemu żeby je wydawać. Ogólnie nie byłem jakiś rozrzutny, ale nie liczyłem też każdej złotówki bo wiedziałem że dużo nie odłożę. Teraz kiedy zarabiam trzykrotnie więcej to zauważyłem, że ciężej mi jest wydać większą sumę pieniędzy bo zawsze pojawia się myśl że zaoszczędzę na coś, co będę mógł w przyszłości kupić np jakieś auto itp choć póki co nie mam na to żadnego parcia. I tak to wygląda że będąc w sklepie przeliczam każdą rzecz i wybieram tańsze produkty. Wolę mieć duże oszczędności choć z drugiej strony działa to na moją nie korzyść bo inflacja i tak w jakimś stopniu mi je zabiera
#pracbaza #przemyslenia #pieniadze #oszczedzanie #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Gdy jednak możesz więcej, masz miejsce na „strategie” ta daje więcej satysfakcji. Oba zachowania są racjonalne