mirko_anonim mirko_anonim 16.07.2026, 07:01:03 2 + ✨️ Czy kiedykolwiek przerwałeś stosunek z powodu przykrych wspomnień? ⒾCześć wszystkim. Czy przerwaliście kiedyś stosunek, bo przypomniało Wam się coś dla Was przykrego albo kompromitującego i nie daliście rady przez to dokończyć?#s--s #zwiazki〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projektPokaż spoiler
Festiwal_Panczy Festiwal_Panczy 16.07.2026, 07:29:21 via Android 1 + W życiu, posmutać można sobie później, nie w trakcie lul
H_Moody H_Moody 16.07.2026, 07:30:14 via Wykop 4 + @mirko_anonim: O czym ty myślisz podczas ruchania? xD
charles-terror charles-terror 16.07.2026, 07:57:57 via Wykop 0 + @mirko_anonim: na ogół jak coś takiego się zdarza to staram się uspokoić i kontynuować
mirko_anonim mirko_anonim 16.07.2026, 13:34:31 via mirko.proBOT 2 + odkrywczy-strażnik-17: Nie miałem nigdy stosunku, a mam już 40 lat. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
tereska-kaczmek tereska-kaczmek 16.07.2026, 16:34:16 via Wykop 0 + @mirko_anonim: tak pomyślałam o martwych szczeniaczkach i od razu suchość na dobre
mirko_anonim mirko_anonim 20.07.2026, 07:07:13 via mirko.proBOT 0 + optymistyczny-opowiadacz-81: @Krzych1921 to ruchales kiedys oski? 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Dipolarny
Cześć wszystkim. Czy przerwaliście kiedyś stosunek, bo przypomniało Wam się coś dla Was przykrego albo kompromitującego i nie daliście rady przez to dokończyć?
#s--s #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nie miałem nigdy stosunku, a mam już 40 lat.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny