Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego dzisiejsze dzieci są bardziej agresywne?
Zauważyliście że teraz dzieciaki są strasznie agresywne? To nie są już nastoletnie dzieci tylko często przypominają z zachowania dorosłych patusów. Za moich czasów to jak ja byłem nastolatkiem to bałem się odezwać albo coś zrobić publicznie żeby mnie nie osądzono albo nie nakrzyczano na mnie. Nawet jak coś odwaliłem to bałem się że ktoś starszy może mi zwrócić uwagę. Nawet jak próbowałem popalać to chowałem się za garażami. Nasze pokolenie (90's) było ogólnie takie ciche, zalęknione nawet i posłuszne.
Teraz to chłopaki po kilkanaście lat widzę często przesiadują gdzieś to potrafią powyzywać ludzi obok albo nawet stawiać się do dorosłych. Non stop widzę jak zapieprzaja tymi chulajnogami i drą się, wyzywają jak ktoś stoi im na drodzę albo zwróci uwagę. Ostatnio też w mediach było że pobili jakiegoś dziadka. Dziewczynki po 12-15 lat widzę też pyskate, jakiegoś e-fajki już, d--a na wierzchu, obcisłe ubrania albo mini spódniczki.

#dzieci #przemyslenia #polska #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Op odkrywa, że dzieci wzorują się na dorosłych, odcinek 2138

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim: miras masz rację, ale przykklad idzie z góry. Raz w domach dzieje się źle, internet zasiedlony przez trolle i wszelką patologie, a politycy grają w to medialni internetowe g---o. Liczy się kasa a konsekwencje? Yebac to ważne że jest nowe Porsche w garażu
  • Odpowiedz