Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z krytyką otwartego związku?
Potrzebuję dobrej strategii, bo powoli kończy mi się cierpliwość do normickiego otoczenia.

Zacznijmy od tego, że genetyka i portfel faktycznie ułatwiają życie, więc to, jak wygląda mój obecny związek, jest moim wyborem, a nie ucieczką #przegryw tylko po to, żeby mieć #rozowypasek. Zawsze lubiłem przemycać do relacji określone kinki, ale jakiś czas temu popełniłem najgorszy możliwy błąd. Uwierzyłem w mit „szarej myszki”, jako partnerki idealnej. Trafiła mi się rasowa konserwatywka. Przekonanie jej do głupiego wspólnego mieszkania przed ślubem to była droga przez mękę, a w samej relacji wiało taką nudą i purytanizmem, że szybko ewakuowałem się z tego układu. Dopiero od dwóch lat jestem w związku, w którym czuję się w 100% spełniony. Zaproponowałem partnerce otwarty układ (otwarty z jej strony) w klimatach mocnego kinku. Zgodziła się, układ działa perfekcyjnie, a ja nigdy w życiu nie byłem bardziej zadowolony. Problem w tym, że otoczenie kompletnie tego nie dźwiga. Niektóre #rozowepaski (w tym kumpela, z którą znałem się dekadę i właśnie przez to się odcięliśmy) nagle dostały zwarcia styków i uważają, że wiedzą lepiej ode mnie, co powinno sprawiać mi przyjemność. Twierdzą, że jestem krzywdzony, mimo że to była moja inicjatywa. Część rodziny i znajomych też nie potrafi odpuścić i przy każdej okazji, gdy temat wypływa, rzucają zajadłą krytyką. Tłumaczenie im, że serio jestem szczęśliwy, odbija się od ściany. Ignorowanie i zasada „miej w------e” przestały działać, bo to po prostu staje się irytujące. Jak uciąć te upierdliwe kazania i zjazdy moralne, żeby raz na zawsze zamknęli mordy?

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #blackpill #szaramyszka #badoo #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach