Aktywne Wpisy

mvp84 +367
Największe upadki ostatnich lat - ja zaczynam:
wcale nie #heheszki
wcale nie #heheszki
źródło: images (1)
Pobierz
Salido +219
Minął 25. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-16
Pobierz

Po kwadraty pod Toruń. Jedna z najcięższych przejażdżek ostatnio.
Do kwadratów pojechałem bocznymi drogami pod wiatr. Cztery zaplanowane kwadraty miały rosnącą trudność: 1) 2km przelotu suchym szutrem, 2) 2km betonowych płyt wzdłuż wału Wisły, 3) kilometr błotnistej ścieżki, 4) bieganie z garminem po polu kukurydzy czy uj wie czego.
Ten ostatni to była masakra - plan A się nie powiódł (tak przynajmniej myślałem), bo teren prywatny. Plan B się nie powiódł bo droga nie istniała - pole w to miejsce. Plan C był sprytny, bo znalazłem błotnistą nową drogę, tylko trzeba było ze 100m od niej wzdłuż pola podejść.
Powrót do domu z pomagającym wiatrem - 50km krajówką DK91. Nie dość że ubłocony, to jeszcze w deszczu.
Dojeżdżam pod dom, uploaduję ślad - jeb! Plan A jednak wypalił - tym terenem prywatnym zanim dojechałem w pobliże domostwa chwyciłem kwadrat. Całe bieganie po polach nie było potrzebne, a w dodatku i tak nie skubnąłem tam kwadratu (za niska prędkość i autopauza?) XD
---------------------
#kwadraty
Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1872 (+563)
Total tiles: 5647 (+4)
Tym sposobem po roku od przeprowadzki połączyłem stary i nowy klaster. Nowy max rozciąga się teraz prawie przez cała kujawsko-pomorskie. Na północy brakuje może z 15km do pomorskiego za Świeciem, na południu kilka kilometrów do powiatu kutnowskiego w łódzkiem.
#rowerowyrownik #100km (15. w sezonie, 88. w karierze)
Skrypt | Statystyki
źródło: 66q86nZ-8kE7B50WVTe8iSOYF12opYfELYgDRQmFfKs-2048x1156
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-07-19T18-33-24.057Z
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-07-19T18-34-49.936Z
Pobierz