Wpis z mikrobloga

154 363 + 103 = 154 466

Po kwadraty pod Toruń. Jedna z najcięższych przejażdżek ostatnio.

Do kwadratów pojechałem bocznymi drogami pod wiatr. Cztery zaplanowane kwadraty miały rosnącą trudność: 1) 2km przelotu suchym szutrem, 2) 2km betonowych płyt wzdłuż wału Wisły, 3) kilometr błotnistej ścieżki, 4) bieganie z garminem po polu kukurydzy czy uj wie czego.
Ten ostatni to była masakra - plan A się nie powiódł (tak przynajmniej myślałem), bo teren prywatny. Plan B się nie powiódł bo droga nie istniała - pole w to miejsce. Plan C był sprytny, bo znalazłem błotnistą nową drogę, tylko trzeba było ze 100m od niej wzdłuż pola podejść.

Powrót do domu z pomagającym wiatrem - 50km krajówką DK91. Nie dość że ubłocony, to jeszcze w deszczu.
Dojeżdżam pod dom, uploaduję ślad - jeb! Plan A jednak wypalił - tym terenem prywatnym zanim dojechałem w pobliże domostwa chwyciłem kwadrat. Całe bieganie po polach nie było potrzebne, a w dodatku i tak nie skubnąłem tam kwadratu (za niska prędkość i autopauza?) XD

---------------------

#kwadraty

Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1872 (+563)
Total tiles: 5647 (+4)

Tym sposobem po roku od przeprowadzki połączyłem stary i nowy klaster. Nowy max rozciąga się teraz prawie przez cała kujawsko-pomorskie. Na północy brakuje może z 15km do pomorskiego za Świeciem, na południu kilka kilometrów do powiatu kutnowskiego w łódzkiem.

#rowerowyrownik #100km (15. w sezonie, 88. w karierze)

Skrypt | Statystyki
cultofluna - 154 363 + 103 = 154 466

Po kwadraty pod Toruń. Jedna z najcięższych prz...

źródło: 66q86nZ-8kE7B50WVTe8iSOYF12opYfELYgDRQmFfKs-2048x1156

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach