Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +23
Mucha_w_oku +126
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Jak odpowiadać ludziom na pytania o dziewczyne ? Gdy jestem na jakims rodzinnym spotkaniu u jakichs ciotek gdzieś w gościach zawsze każdy pyta czemu nie mam dziewczyny? czy mam dziewczyne ? ludzie już w tw wieku sie żenią a ty dalej sam itd .Jak im pocisnąć jakimś tekstem żeby nigdy wiecej nie zadawali mi takich pytań #wstretne ciotki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Odpowiedz, że na następne spotkanie przyjedziesz z chłopakiem.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ciotki może i niedelikatne, ale jakoś tam się interesują i troszczą. ewentualnie zapytaj czy ich koleżanki córek wolnych nie mają, chętnie się umówisz z jakąś
szukam dziewicy i nie mogę znaleźć
@mirko_anonim: pokaż im serię memów "lubię jak ciocia przyjeżdża" i gap im się na stopy, to nie tylko przestaną pytać ale i nigdy więcej cię nie zaproszą.
Jak wyżej, OPie. Poproś o zeswatanie.
Ewentualnie jak ciotki mają zauważalnie kiepskie związki, to zapytaj, czy faktycznie polecają małeżeństwo, bo słyszałeś, że różnie bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale w drugą stronę, jak jakaś dziewczyna rozpuści informacje, że szuka, to zaraz trzeba robić remont kostki brukowej na podwórku, bo za dużo chłopów i nikt takiego ruchu nie przewidział.
@moll: Uuuuuu mocne.
Best case scenario: masz ustawioną randkę
Worst case scenario: odwalą się