Wpis z mikrobloga

✨️ Przegrywy i brak inicjatywy w relacjach
Zauważyliście że przegrywy narzekają na brak kobiet ale palcem nie kiwną żeby coś zrobić w kierunku poznania? Tyle gadania że dawniej chłopy miały baby ale nikt nie powie, że dawniej chłop przynajmniej się postarał, coś zainwestował, wykazał inicjatywę, starał się, trzeba było do kina wziąć, na spacer, obiad i dopiero może coś było. Teraz to byle piwniczniak chciałby mieć podane wszystko na tacy.

#przegryw #tfwnogf #zwiazki #blackpill #samotnosc #redpill #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

się postarał, coś zainwestował, wykazał inicjatywę, starał się, trzeba było do kina wziąć, na spacer, obiad

@mirko_anonim: inwestycja jest wtedy gdy masz rozsądnie wysoką szansę na jej zwrot i jeszcze zysk. Kupowanie babie obiadu w knajpie kończy się ghostingiem.

Poza tym 2/10 bo odpisałem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to bez znaczenia co zrobi przegryw, bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Prawdziwy przegryw nie ma ani wyglądu ani psychiki. Anno domini 2026 jest skończony na takim rynku matrymonialnym. Jedynie to jakaś autystka się w licbazie tobą zainteresuje czy na studiach, ale jak masz 30 lat to powodzenia
  • Odpowiedz
  • 0
Po wyjściu z piwnicy zostało tylko do niej wrócić

@Pralko-suszarka: nie masz, nie wiem? znajomych? zajawek? Ciekawości, chęci? P---a definiuje twój świat?

To już spierdoksy spod tagu #spierdotrip są lepsi bo ruszą d--y z domu i coś zobaczą
  • Odpowiedz
@gorobei: Nie mam znajomych bo się wszyscy dawno porozchodzili a nowych nie ma skąd brać, bo każdy kogo poznam żyje we włąsnej bańce znajomych do ktorych nie dopuszcza nowych osób.

Zainteresowań mam dużo, ale nie są one zbyt pro aktywne IRL.

To już spierdoksy spod tagu #spierdotrip są lepsi bo ruszą d--y z domu i coś zobaczą

@gorobei: "coś robią", wyjdą, poruszają się i wrócą do
  • Odpowiedz