Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +51

annlupin +27
misiek po drugiej w nocy
bo padam na ryj ide w spanko dobranoc dla was
bo padam na ryj ide w spanko dobranoc dla was
źródło: annlupin6309
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: annlupin6309
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Sam jestem #przegryw ale nie rozumiem tego gadania, że nie ma normalnych kobiet albo nie ma szarych myszek. Być może nigdy nie spotkaliście i dlatego ale wyobraźcie sobie że istnieją takie - skąd mielibyście wiedzieć o ich istnieniu? Ja poznałem serio fajne kobiety np. w pracy ale poza tym że były zajęte to nigdzie się nie wystawiały na żadnym FB, żadne instagramy itp. Po pracy zawsze zajęte jakimiś hobby albo innymi obowiązkami więc nie miały czasu się szlajać po galeriach czy innych, już nie mówiąc o klubach. Tak samo jest masa dobrych związków ale nie ma potrzeby się dzielenia tym publicznie. Zazwyczaj w internecie widzimy tę złą stronę i na tej podstawie budujemy opinie. Hipotetycznie gdyby taka szara myszka założyła #tinder to przecież po kilkua godzinach by była wyhaczona a ogarnięty koleś szybko by ją zaklepał. Sporo też takich ekstra lasek do rany przyłóż które starają się dla chłopaka są z nim od czasów szkolnych i np. nie mają potrzeby poznawania kolegów. Też przez przypadek znam takie historie i w innych okolicznościach i czasie bym się o nich nie dowiedział, tymbardziej siedząc w piwnicy i scrollując świat instagrama.
#rozowepaski #niebieskiepaski #samotnosc #zwykladziewczyna #blackpill #szaramyszkadlaanonka #zwiazki #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1681146618_f1i2nh
PobierzTo skąd te 30-35% rozwodów i aż 40-45% w miastach? I to już są "zakwalifikowani" partnerzy, a nie jakieś przećpane lambadziary.