Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

Jestem singlem. Z różnych przyczyn, będę singlem do końca mojego życia. Nie szukam porad jak kogoś znaleźć, bo to strata czasu. W tej chwili skupiam się nad tym, żeby przygotować się na całe życie samemu, bez wsparcia w postaci partnera.
Jakie są oczywiste i nieoczywiste rzeczy, które trzeba brać pod uwagę przy takim życiu? Na pewno co przychodzi mi do głowy to mieć dobre relacje z sąsiadami, żeby w razie czego znaleźli mnie po paru dniach a nie po dwóch miesiącach jak wyważą drzwi, bo śmierdzi trupem. O co jeszcze warto zadbać?
#przegryw #samotnosc #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: co za różnica. Żeby jak państwo przejmie spadek mieszkanie było czyste?
Jak jest coś mniej wymagającego myślenia to albo podcast, albo rozmowa z wewnętrznym głosem i to zaspokaja mi też potrzebę rozmawiania z kimś innym.