Aktywne Wpisy

xUnf +37
Z dziennika introwertyka/autystyka:
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I

Momento83 +104
#lekkoatletyka jaki macie rekord na 10 km? Ja prawie 2 km

Pierwsza oficjalna stówka na Eskerze Eco (skrót od Emanacja Cebuli Ostatecznej :) zaliczona. Wymęczona, bo nogi ewidentnie miały inny pomysł na ten dzień, choć też paradoksalnie to zmęczenie to już nie była typowa walka z chęcią rzucenia rowerem w krzaki i zmiany hobby na coś bardziej stacjonarnego, np. curling (bo mimo wszystko też się tam coś toczy). Po prostu w końcu nie bolą plecy, (prawie) nie cierpną ręce, wychodzi tylko spadek formy związany z ograniczeniem częstotliwości wypraw w ostatnim roku. Wakacyjne plany nie zapowiadają póki co powrotu do regularności, ale strasznie ciekaw jestem, ile byłbym w stanie z siebie wycisnąć w szczycie przeciętnego sezonu z ostatnich lat. Motywacja jest, teraz trzeba "tylko" zorganizować trochę czasu :)
PS: Jeśli ktoś lubi meksykańsko-papajskie klimaty, to polecam żółte okularki Van Rysel ROADR 100 z Deca. Bardzo polubiłem ten kolor szkieł, bo ociepla naszą ponurą aurę i dałbym sobie wąsy na bieżniku obciąć, że podbija odczuwalną temperaturę o kilka stopni :) Na mojej dyni świetnie leżą i nie zsuwają się, fajnie podbijają kontrast i dobrze chronią przed wszelkim latającym paskudztwem (w podobnych z Ali zdarzało mi się, że zassalo coś drobnego pod szkło). Dodatkowo nie zauważyłem typowego dla tanich plastików zniekształcania obrazu, za 25 zł lepiej być nie może :)
#rowerowyrownik #rower #gravel #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: mapka
Pobierz