Aktywne Wpisy

hell_naw +207
zaraz 6 , mirasy wstają do roboty. a korporacje placa kobieta żeby nie miały dzieci w swoich przedszkolach dla dorosłych
#pracbaza #praca #dziendobry
#pracbaza #praca #dziendobry

rafal-romanowski +283
Wykopki, potrzebuję Waszej pomocy.
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
źródło: Ja wczoraj w nocy, jak się o tym dowiedziałem że ktoś sprzedaje moje mieszkanie
Pobierz

Chciałbym użyć narzędzia aby poinformować kolegów z tagu #psiarze, że posty czytam, ale warunki bana spełniam i multikont nie zakładam. Banować osobę, która miała tego dnia 6 wykopów na głównej to dziwna strategia na portalu, który tworzą jego użytkownicy xD
Piszę, bo łezka mi się zakręciła, widząc pytania w stylu "I kto tutaj wrócił", czy też mema z Dario z kochaniutkim, którego wkleiłem kiedyś. Nikt nigdy nie miał takiej obsesji na moim punkcie, czuję się kochany :-*
Koledze Psiecko, ktory brany jest za mnie, życzę sukcesów i do zobaczenia w Październiku.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@psiecko ta bo to takie trudne do zrozumienia, że ludzie mają dość.
źródło: 1000134235
Pobierz