Aktywne Wpisy
duzy-skrzat +4
Chwalenie sie graniem w single to jest jak chwalenie się że poszło się film oglądać do kina. Przecież to ludzie bez rąk i nóg robią dosłownie. Wbijcie gladiatora w wowie, albo diament w lolu - to jest jakiś wyczyn czy powód do chwalenia. K---a jak widze te gameplaye na youtube przez typów w wieku 50 lat co klikają umiejętności myszką w jakimś RPGu to dostaje wylewu. Tyle lat i ciągle stanie w

obs_ordine +347
Jedna z fotografek, kilka miesięcy po śmierci Łukasza Litewki wysłała pisma do różnych fundacji, z którymi współpracował z wezwaniem do zapłaty 2000 zł w związku z naruszeniem praw autorskich przy wykorzystaniu zdjęcia Łukasza w postach pożegnalnych w mediach społecznościowych. Tutaj informacja o tym jednej z nich - KLIK
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia

Sześćdziesiątka to gościnny występ podczas wypoczynu w Ustce na pożyczonych od kumpla kółkach. Na spokojnie i bez planu, ale też z lekkim niepokojem, bo na obczyźnie, bez serwisu i zapasów - przy rowerze miałem tylko ogromne zapięcie, a w kieszeni półlitrową wodę. Już w okolicach Wrocka jakoś dziwnie mi się jeździ bez nawigacji i wcześniej zaplanowanej trasy, a co dopiero na drugim krańcu Polski. Ale chęć ucieczki od kolejnego marszu pingwinów po usteckich deptakach wygrała i wypuściłem się w nieznane :) Trochę spontanicznie po lasach, trochę po R10 - uroków okolicznym plenerom ciężko odmówić, pięknie tam jest. Z drugiej strony międzywiochowe asfalty pełne są wiecznie spieszących się turystów, jazda podrogach jest tam niezbyt przyjemna.
Druga trasa to już lokalne kręcenie. Jednak co swoja maszyna, to nie cudza, a z odpaloną nawigacją można wyłączyć myślenie i radośnie chłonąć kilometry. Do tego trafić na przydrożną, dziką gruszę w szczycie owocowania - bezcenne :)
PS: Na orzeźwienie po pomorskich trasach polecam Usteckie Zdrojowe Jasne, czuć smak piwa w tym piwie :)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: mapka
Pobierzźródło: pics
Pobierzźródło: pics
Pobierz