✨️ Jak poradzić sobie z samotnością i brakiem chęci do podróżowania?Ⓘ Jak znieść samotność?
Hej Mirki, Mam potrzebę wygadania się.. od wielu lat, głównie od zakończenia studiów nigdzie nie byłem na wakacjach. Do tamtego czasu lubiałem bardzo podróżować w czas wakacji. Teraz się to skończyło. Nie mam z kim jechać, samemu nie jestem przekonany ani chętny i tak gnije każdego dnia, czas leci, urlop się gromadzi.. lipa ogółem..
Jak nie zwariować i odpocząć? Ludzie mnie na każdym kroku zawodzą, tak mam jakiegoś pecha w tym temacie, mogę planować za rączkę poprowadzić, a jeszcze potrafią w dniu wyjazdu zrezygnować.
W tym tygodniu miałem być na urlopie, ale ani nie mam na niego pomysłu, ani chęci by wybierać dwa tygodnie tylko po to, aby siedzieć w domu..
Czuję jak kazdego dnia opuszcza mnie energia do robienia czegokolwiek i wewnętrzna radość, zaczynam wręcz gnić, gnuśnieć i to jest chyba ten proces stawania się starym kawalerem. Chyba właśnie to teraz mam. Szkoda. Ale cóż, chyba ktoś musi, padło na mnie.
Ktoś miał podobnie? Jak udało mu się ten proces przezwyciężyć?
Jak znieść samotność?
Hej Mirki,
Mam potrzebę wygadania się.. od wielu lat, głównie od zakończenia studiów nigdzie nie byłem na wakacjach. Do tamtego czasu lubiałem bardzo podróżować w czas wakacji.
Teraz się to skończyło. Nie mam z kim jechać, samemu nie jestem przekonany ani chętny i tak gnije każdego dnia, czas leci, urlop się gromadzi.. lipa ogółem..
Jak nie zwariować i odpocząć? Ludzie mnie na każdym kroku zawodzą, tak mam jakiegoś pecha w tym temacie, mogę planować za rączkę poprowadzić, a jeszcze potrafią w dniu wyjazdu zrezygnować.
W tym tygodniu miałem być na urlopie, ale ani nie mam na niego pomysłu, ani chęci by wybierać dwa tygodnie tylko po to, aby siedzieć w domu..
Czuję jak kazdego dnia opuszcza mnie energia do robienia czegokolwiek i wewnętrzna radość, zaczynam wręcz gnić, gnuśnieć i to jest chyba ten proces stawania się starym kawalerem. Chyba właśnie to teraz mam.
Szkoda. Ale cóż, chyba ktoś musi, padło na mnie.
Ktoś miał podobnie? Jak udało mu się ten proces przezwyciężyć?
#gorzkiezale #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt