Aktywne Wpisy

xUnf +34
Z dziennika introwertyka/autystyka:
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I

Guminator +85

Cześć, jak oglądać przed zakupem Audi A3 8P z 1.6 MPI, aby nie naciąć się na wadliwy silnik z zwiększonym poborem oleju? Czy da się to w ogóle rozpoznać przed zakupem, aby uniknąć problemów?
Miałem okazję przymierzyć się do Audi A3 Sportback 5d 2010 1.6 mpi i autko spodobało mi się, ale mam obawy przez to, że MPI ludzie straszą poborem oleju, remontami silnika za wiele tysięcy i mam mętlik w głowie...
W tym przypadku auto miało serwisy olejowe co 15k km, nie wiem czy taki interwał odrzuca taką ofertę?
Sam pomysł benzyny MPI wziął się z tego, że jazda okazjonalna, 90% po mieście co kilka dni na zakupy, 3 razy w roku trasa typu 500km nad morze, no i audi spodobało mi się wyglądem, wnętrzem, wyposażeniem, jedynie martwi aspekt techniczny z tym ew. poborem oleju :/
#motoryzacja #samochody #audi #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Co do poboru w benzynie to obejrzyj rurę wydechową.. ma być w miarę czysta lekki nalot.. jak bierze olej to