Aktywne Wpisy

HoroLive +103
Śmieszą mnie te wykopki 20-25 letnie przed lub po studiach, którzy wypowiadają się w temacie antynatalizmu i motywują do nie posiadania dzieci. Teraz sobie widzicie to tak kolorowo bo nie macie partnerki, możecie do woli grać sobie w gierki, wychodzić, jeździć i mamusia z tatusiem Wam pewnie jeszcze wysyła pieniądze. Jak dorośniecie, będziecie po 30, to zobaczycie, że świat Wam się znudzi, kolejna gra będzie tylko kolejną nudną przygodą, kolejne p--o będzie

sforce +56

Pojechałem 3h w jedną stronę zobaczyć koparkę.
Niedaleko Konina, nieopodal zamkniętej 3 lata temu odkrywki węgla brunatnego "Jóźwin" stoi Dolores i służy za lokalną atrakcję turystyczną. Kopara naprawdę robi wrażenie, jest ogromna, a potęguje ten fakt otoczenie - czyli szczere pole. Brak punktu odniesienia trochę odrealnia to ustrojstwo :)
W pobliskiej wiosce Kleczew stoi ładniej wyeksponowana i na zagospodarowanym terenie druga koparka z tej odkrywki, ale tak z 6x mniejsza.
-----------------------------
#kwadraty
Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1952 (-)
Total tiles: 5905 (+72)
Najdalszy wypad w kierunku wielkopolskim (południowo-zachodnim) i co ciekawe najdłuższa moja jazda w pełni solo. Poprawione samotne 157 z października 2024. Już pal licho że ktoś tak kołem by wspomógł - takie 6-godzinne jazdy to potężna nuda. Gdzieś po 2-3h skończyły mi się tematy do układania w głowie XD
#rowerowyrownik #100km (19. w sezonie, 92. w karierze)
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: Bez nazwy
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@cult_of_luna:
źródło: LRp5j89K15zHL6Cx6fPxbXUaiGqHJfrTp5E77aqKKyc-2048x1156
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-08-14T20-28-32.020Z
PobierzEdit: a jednak nie, Jóźwin jest w innym kierunku od Kleczewa. Chyba że przenieśli całą wioskę, tak jak np. Maniowy po zalaniu Jeziora Czorsztyńskiego
źródło: 2614
Pobierz