Aktywne Wpisy

lubie-sernik +161
Mirki przepraszam, że nie wrzuciłem jeszcze zdjęć Nosaczy. Stało się coś bardzo przykrego.
Straciłem dziś moją kamerę DJI Osmo Pocket 4 i cały materiał video z Singapuru. Rozwaliło mi to cały dzień i nie zdążyłem przygotować zdjęć Nosaczy.
Płakać mi się chce jak myślę o tej kamerze. Jutro napisze więcej bo nie mam już siły dziś.
Ale
Straciłem dziś moją kamerę DJI Osmo Pocket 4 i cały materiał video z Singapuru. Rozwaliło mi to cały dzień i nie zdążyłem przygotować zdjęć Nosaczy.
Płakać mi się chce jak myślę o tej kamerze. Jutro napisze więcej bo nie mam już siły dziś.
Ale

lecoffe +11
Z okazji dzisiejszego #conaklaciewariacie wpadł klasyk nad klasyki do białej koszuli (mimo, że miałem na sobie zieloną), a mianowicie stare wydanie Amouage Reflection.
Co dzisiaj u was?
#perfumy
Co dzisiaj u was?
#perfumy
źródło: 1000074135
Pobierz

Hejka,
Mam do Was, blackpillowcy oraz inne pigułki, pytanie - dlaczego niby akceptując porażkę to dalej piszecie o niej tak jakby dalej jej nie akceptując?
Wasz niby bunt to gadanie. Pisanie, że jest źle, zamiast zrobienia czegokolwiek – bo kiedyś spróbowaliście i trafiliście w próżnię. Lasch opisał to w 1979 r. w "Kulturze Narcyzmu". Nie przewidział was - opisał 50 lat temu.
Nikt wam nie dał tego miejsca z łaski. Platforma nie jest wentylem bezpieczeństwa - jest młynkiem gdzie wrzucacie złość, a ona mieli ją na czas ekranowy i sprzedaje reklamodawcy. Nie jesteście spacyfikowani, a po prostu jesteście rentowni.
Jedyne co dostajecie w zamian to wrażenie, że coś się zmieniło (symulakrum), bo napisaliście post albo komentarz.
#blackpill #redpill #przegryw #rentownosc #kapitalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Bo rozumiem przyczyny swojej porażki, mam pełną świadomość, że cokolwiek zrobię nie zapewni mi sukcesu, co nie zmienia faktu że dalej odczuwam ból. To nie jest brak akceptacji porażki, a brak akceptacji bólu, który się z tą porażką wiąże.
Czemu ludzie wciąż narzekają, że coś ich boli, mimo że są świadomi, że ból jest częścią naszego życia i nie da się tego zmienić?
Po prostu tłum w sobie wszystko bro.