Wpis z mikrobloga

✨️ Czy mamy prawo wybrzydzać w związkach?
Nie rozumiem czemu tutaj tak bardzo poważnie traktowana jest przeszłość partnerki. Sam mam bardzo kiepskie geny i czasem dochodzi do mnie świadomość gdzie jestem w hierarchii i dziwie się jak jeszcze w tym wieku mogę wybrzydzać i wy też. Innymi słowy partnerka może nie być w moim typie, może mieć przeszłość ale czy mam prawo wybrzydzać będąc w takim położeniu? Jasne że gdybym był chociaż przeciętny to na pewno nie rozważałbym samotnej matki albo po przejściach ale ja z wiekiem uświadamiam sobie że ja nic do gadania nie mam.

#zwiazki #przemyslenia #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Bo przeszłość kształtuje wizję swojej przyszłości anonku. Jeśli kobieta była divą oraz miała ojca alkoholika to jest prawie pewne, zę ma kompleks ojca i jest zachłanna na pieniądze. Jeżeli to zignorujesz to tylko sobie zaszkodzisz później
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja osobiście nie wyobrażam sobie wejście w związek z nie dziewicą. Taką za darmo oddała to co ma najcenniejszych i Houp by musiał konkurować z jej bylemi i był cały czas porównywany, cały czas musiał bym się bać, że zostanę wymieniony na kogoś lepszego.

Wiem, że szarej myszki aspołeczne dziewicy raczej nie znajdę (bo nawet nie szukam). Dlatego pogodził się z tym, że w mojej przyszłości za pewna są Tylko
  • Odpowiedz
@PiotrFr i prawdopodobnie nie będę, bo żadne kobieta nie zaakceptował, by tego, że ja w wieku 21lat nigdy się nie całowałem, nie mam znajomych i nigdy nie byłem na żadnej imprezie.
  • Odpowiedz
@D00M666: różnie się zdarza. Znałem jedną, co 39 lat miała i była dziewicą. Ładna, nic z nią nie było nie tak. Tak się złożyło.

• Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal nie dziewicą chciał by się odrazu r----ć, nie chciała by chodzić za rękę bosą stopą po łące, bo widziałem by tylko we mnie, kogoś do zaspokojenia swych potrzeb, przeciętna kobietą ma tysiące spermiarzy, którzy stanowili by zagrożenie, bo jak nie była by dziewicą, to nie był bym dla niej nikim wyjątkowym, Czyli mogła by mnie zdradzić z ładniejszym wyższym gościem z ig.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: mądrości z tagu przegryw są dużo lepsze niż mądrości julczysk, które obciągały chadom w gimnazjum.

Przecież mechanizm został jasno opisany - porównywanie do zeszłych partnerów, onieśmielający brak doświadczenia, który można zwalczyć tylko nabraniem doświadczenia, którego nie nabierze, bo go nie ma i pewnie jest brzydki.

Co prawda ziomek ma 21 lat, jest źle ale jeszcze tragedii nie ma, ale ja jestem odpadem, któremu żadna w wieku lat 27 lat
  • Odpowiedz