Aktywne Wpisy

lubie-sernik +282
Mirki przepraszam, że nie wrzuciłem jeszcze zdjęć Nosaczy. Stało się coś bardzo przykrego.
Straciłem dziś moją kamerę DJI Osmo Pocket 4 i cały materiał video z Singapuru. Rozwaliło mi to cały dzień i nie zdążyłem przygotować zdjęć Nosaczy.
Płakać mi się chce jak myślę o tej kamerze. Jutro napisze więcej bo nie mam już siły dziś.
Ale
Straciłem dziś moją kamerę DJI Osmo Pocket 4 i cały materiał video z Singapuru. Rozwaliło mi to cały dzień i nie zdążyłem przygotować zdjęć Nosaczy.
Płakać mi się chce jak myślę o tej kamerze. Jutro napisze więcej bo nie mam już siły dziś.
Ale

Coraz bardziej mnie w-------a ci ponaglacze poganiacze na autostradach, jak sobie z nimi radzicie? Mnie czasem szlag jasny trafia jak jadę w jakiejś ulewie czy mgle i siedzi mi chłop w suvie z małym fiutkiem co musi już teraz wyprzedzać, cmoka mój zderzak i mruga długimi.
Trochę mnie kusi jak już wyprzedza też im n---------ć długimi ale cykam się że zrobią rikord widjoł I to ja będę ten zły xD
Chyba kupię
Trochę mnie kusi jak już wyprzedza też im n---------ć długimi ale cykam się że zrobią rikord widjoł I to ja będę ten zły xD
Chyba kupię

Mam znajomego.
Gość dużo starszy ode mnie, mniej więcej w wieku moich rodziców, ale do tej pory byłem z nim na "ty".
Przez długi czas wszystko było z nim w porządku: zawsze normalnie pogadał, pożartował, na sociale wrzucał uśmiechnięte zdjęcia, no po prostu okaz zdrowia psychicznego i dobrego humoru.
Ostatnio jednak coś mnie zaczęło w jego zachowaniu mocno niepokoić. Jego posty na fb nagle się stały agresywne, pełne ciężkich bluzgów, najchętniej by przez facebooka wszystkich wymo*dował albo wysłał tam skąd przyjechali, a jak komuś się żyje lepiej teraz niż żyło się jemu za PRLu to ten ktoś jest według niego idiotą bez szkoły, nie zna życia i ma zamknąć p*zdę.
Na nic tłumaczenia, że to on się swoimi agresywnymi zachowaniami kompromituje, a jak z mojej strony w końcu poleciało kultowe "jaki stary taki głupi" to zaczął mi jechać od najgorszych i straszyć że mi, cytuję, łeb rozj*bie.
W związku z powyższym mam dwa pytania:
1: czy tego mojego znajomego po prostu p----------o czy to może być coś poważniejszego?
2: czy jak ja jemu prewencyjnie rozj*bię łeb pierwszy to przejdą potem w sądzie tłumaczenia (i oczywiście dowody) na to że popsułem go tylko dlatego że nie chciałem, żeby to on popsuł mnie?
#psychologia #prawo #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt