✨️ Mój ojciec w szpitalu - trudne emocjeⒾ Mirki. Mój ojciec chyba umiera.
Trafił niedawno do szpitala w złym stanie i co chwila coś znajdują nowego. Niby się spodziewałem że gościu co miał całe życie wywalone na swoje zdrowie a do lekarzy nie chodził bo "hehe, jeszcze co znajdą, hehe" w końcu się doigra ale w niecałe trzy tygodnie z aktywnego zawodowo emeryta zrobił się leżący w łóżku stary dziadek.
Jak go zobaczyłem pierwszy raz w szpitalu to go nie poznałem. Mam nadzieje że z tego wyjdzie ale coś w środku mi podpowiada że to może być koniec...
Nie wiem jak się czuć. Jestem zły na niego że nas i lekarzy nie słuchał a jednocześnie jest mi go szkoda...
@mirko_anonim: z biegiem lat i bogatsza o bagaż doświadczeń z dziadkami, którym musiała się już np lać jucha z d--y żeby łaskawie zgłosili problem mam mało tolerancji do takiej postawy. a ojca mogą jeszcze postawić na nogi, jeśli wjedzie leczenie. pytanie co jest do ogarnięcia
To unikanie lekarzy to chyba mentalność poprzedniego pokolenia. Nieufność wobec medycyny, strach przed badaniami, podejście „jakoś to będzie”. A przed końcem często zdrowie załamuje się lawinowo. Może to i lepiej niż lata wegetacji w łóżku, bo bywa i tak. Niemniej śmierć rodzica to zawsze potężne wydarzenie. Życzę Tobie siły, a tacie zdrowia.
Mirki. Mój ojciec chyba umiera.
Trafił niedawno do szpitala w złym stanie i co chwila coś znajdują nowego. Niby się spodziewałem że gościu co miał całe życie wywalone na swoje zdrowie a do lekarzy nie chodził bo "hehe, jeszcze co znajdą, hehe" w końcu się doigra ale w niecałe trzy tygodnie z aktywnego zawodowo emeryta zrobił się leżący w łóżku stary dziadek.
Jak go zobaczyłem pierwszy raz w szpitalu to go nie poznałem. Mam nadzieje że z tego wyjdzie ale coś w środku mi podpowiada że to może być koniec...
Nie wiem jak się czuć. Jestem zły na niego że nas i lekarzy nie słuchał a jednocześnie jest mi go szkoda...
#gorzkiezale #zycie #smierc#rodzina
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Niemniej śmierć rodzica to zawsze potężne wydarzenie. Życzę Tobie siły, a tacie zdrowia.