Aktywne Wpisy
p3oo1 +257
Wołam wszystkich pulsujących poprzedni wpis:
opis odnośnika
Dla przypomniena:
1. Dom: 120m2 (grzane okolo 110)
- 2osoby dorosłe + 2 dzieci (codzienna kąpiel)
- w domu wszystko na prąd
opis odnośnika
Dla przypomniena:
1. Dom: 120m2 (grzane okolo 110)
- 2osoby dorosłe + 2 dzieci (codzienna kąpiel)
- w domu wszystko na prąd

ish_waw +211

Przyjaciele zniknęli lub pozostali daleko, prócz rodzeństwa nie mam nikogo. Nie wiem czy gorzej być samemu przez dekadę czy dowiedzieć się że kobieta z którą spędziłeś ostatnie 17 lat nie jest tym za
@mirko_anonim: ja bym takiego wyniku nigdy nie uzyskał. Nowa praca to nowi znajomi. Przestań się użalać.
@mirko_anonim: głodny sytego nie zrozumie ;) On ma rację, tak samo jak Ty. Jak jesteś już n-lat w związku, to tęskni się za czasami wolności-singla.
Natomiast jeśli chodzi już stricte o kobiety, to ich tak za bardzo nie było tzn. jeśli były to w znacznej mniejszości i bardzo często przychodziły ze swoimi połówkami. Ewentualnie dużo starsze lub dużo młodsze.
Miałem przelotną znajomość
Dzięki za wsparcie i mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli. Mimo nicku nie zapijaj smutku alko, proszę ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Mój wpis nie jest o samotności, bo nie ma kobiety, tylko o samotności generalnie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Niestety, samotność jest trudna. I chyba nie ma na nią lekarstwa, różnie się niestety ludziom układa, jeden pozna kogoś na olx, a drugiemu nie wychodzi i tyle. A moze pomyśl o jakimś zwierzaku? Pies jest dobry dla osoby aktywnej, moze tez pomoc w wyrywaniu lasek ( ͡º ͜ʖ͡º) - jak
Skoro ja z gębą 3-4/10 w UK Polak poznałem piękną Amerykankę M--F, to ty też możesz.
Piszesz, ze do 30 nie miales probelmu z kobietami, teraz tez masz powodzenie na szybkich randkach. Dlaczego poprzednie relacje sie zakonczyly?
No to wyobraz sobie kolego, ze sa osobniki ( np ja), ktorzy zawsze byli przezroczysci, nigdy nikogo nie mieli. I nie ma zadnych perspektyw na poprawe. Wiec jeszcze nie masz tak zle, moglo byc
@mirko_anonim: życie pisze różne scenariusze. Być może wcześniejsze relacje nie były udane, a może strata pracy i pojawienie się perspektywy nowej to właśnie ten moment.
@alkoJezus: Co to dokładnie znaczy?
Nienawidzę IT tak bardzo, że zwyczajnie nie mogę się do tego zabrać. Jeszcze ze swoim ADHD - zdiagnozowanym, a nie "tiktokowym" - wcale nie jest łatwiej.
Jednocześnie nie udało mi się znaleźć innej sensownej ścieżki, która by mi dała chociaż 5k na rękę, bo
I wciąż pozostaje realny problem z pracą. To nie Stany, gdzie ludzie po 40 budują kariery od nowa. Mam sporo znajomych - poznanych przeze te aktywności między innymi -, ale z tego co mi wiadomo ani jedna nie przebranżawiała się w tym wieku.
@mirko_anonim: ja pitole ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kobiety naprawdę żyją w jakiejś bańce ( ͡° ʖ̯ ͡°)