Aktywne Wpisy

MLeko29 +38
Powiedz że jesteś wykopkiem nie mówiąc że jesteś wykopkiem

// Owadzi tak zbiorczy do obserwacji: #larwatorium
Dostałam na priv pytanie o jedynego Grega, który nie stworzył jeszcze kokolitu, więc prezentuję: Greg 4. Największy pędrak w tym lokalu. (ʘ‿ʘ)
Chłop wybrał p-----c i od czasu pierwszego ważenia w kwietniu zwiększył masę z 9.36g do 23.06g, mierzy około 8-8.5cm w pozycji wyprostowanej i ma obwód większy niż moje palce. Nie widzę u niego spadku aktywności, nadal aktywnie poszukuje
Dostałam na priv pytanie o jedynego Grega, który nie stworzył jeszcze kokolitu, więc prezentuję: Greg 4. Największy pędrak w tym lokalu. (ʘ‿ʘ)
Chłop wybrał p-----c i od czasu pierwszego ważenia w kwietniu zwiększył masę z 9.36g do 23.06g, mierzy około 8-8.5cm w pozycji wyprostowanej i ma obwód większy niż moje palce. Nie widzę u niego spadku aktywności, nadal aktywnie poszukuje
źródło: Greg4 07.09 0
Pobierz

Po rowerowym wypadzie w Bieszczady i łazikowym w Gorce zostałem jeszcze na Śląsku w Gliwicach, korzystając z gościny znajomych:
107 - Mikołów, Tychy, słupek do opierania rowerów i najgorszy dzień na rowerze ever - nogi po górach jak z betonu, kapeć i trochę za długa walka z dętką, stres że nie zdążę na umówioną godzinę wrócić i dalsze plany wieczorne się popsują. Ogólnie wróciłem styrany jak nigdy.
142 - Góra Św. Anny, a po drodze Toszek i Strzelce Opolskie - mimo że to na drugi dzień, było o wiele lepiej fizycznie (też i chłodniej). Na Górę Św. Anny wjechałem sobie 2x z dwóch różnych stron, uzbierało się nawet 1000m w górę. W ogóle zawsze jadąc autostradą A4 myślałem sobie, żeby tam się wybrać rowerem, no i trafiła się okazja i całkiem przyjemna trasa z Gliwic.
Ogólnie intensywne to było pół urlopu - w 11 dni byłem 4 dni w górach (~70km) i 5 dni na rowerze (~620km) i jeszcze z 2000km w samochodzie zrobiłem. Sierpień zamknąłem wczoraj na 1209km na rowerze, co jest moim rekordem pojedynczego miesiąca.
-----------------------------
#kwadraty
Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1956 (-)
Total tiles: 6303 (+132)
Pierwszy raz na rowerze w województwie opolskim :)
#rowerowyrownik #100km (22. i 23. w sezonie, 95. i 96. w karierze)
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: Bez nazwy
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-09-01T14-15-19.558Z
Pobierz@cult_of_luna: Pomnik p. Joachima odwiedzony?