Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +557
Zostało równe 400 lat do całkowitego zaćmienia słońca widocznego nad Polską. Plusujących ten wpis zawołam w dniu zaćmienia czyli 2 września 2426 roku.
#zacmienie #pogoda #astrologia #zacmienieslonca
#zacmienie #pogoda #astrologia #zacmienieslonca
źródło: 1000017172
Pobierz
ki-shak +3
Jak byście mieli wymienić JEDNĄ grę, której zakupu z całego serca żałujecie, a pokładaliście w niej wielkie nadzieje, i najchętniej wystąpilibyście o zwrot pieniędzy, to jaki to byłby tytuł?
Ja zacznę: Diablo 4.
#gry #grykomputerowe
Ja zacznę: Diablo 4.
#gry #grykomputerowe

Żeby rozwiązać problem z nieprawidłowym parkowaniem (/niestosowaniem się do pord) wystarczy powiązać nagrodę dla zgłaszającego w postaci 50% wartości mandatu.
Konfitura zgarniający 200k w miesiąc spowodowałby taki trzask dup, że już nigdy żaden p0lak nie zaparkowałby nieprawidłowo.
Zapłacić mandat to jedno ale żeby ktoś się miał na tym wzbogacić - na to żaden p0lak się nie zgodzi.
#konfitura #samochody #samochodoza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@mirko_anonim: Pomijając idiotyzm tej propozycji (bo to sie skonczy armią renegatów, co beda chcieli wziac prawo w swoje rece albo nawet beda przesuwać samochody w miejsca niedozwolone), przeciez ludzie zglaszają parkujących, problemem jest to, ze policja ma to w dupie i nawet sie z tym nie kryje, nawet pisze na twitterze zeby im d--y nie zawracać.
@pasta_alla_carbonara: ale maja dwubiegunowosc, ostatnio dzwonilem do dzielnicowego żeby zgłosić samochody nowobogackich sąsiadów poparkowane na chodniku na przejściu przy szkole to kazał mi dzwonić na 112, to szybciej przyjada XD
Mowie jej, ze wsumie nie interesuje mnie, żeby przyjechali nawet teraz tylko żeby
@Pawel993: link?
@pasta_alla_carbonara: Ma rację, ten pomysł jest idiotyczny. @mirko_anonim Moim zdaniem tutaj zawsze takim najlepszym współczesnym przykładem jest Stop Cham. Z początku była to bardzo fajna inicjatywa, ale z czasem to zaczęło przypominać trochę Śmiechu Warte czyli program gdzie ludzie zaczęli po prostu inscenizować pewne rzeczy albo wysłać byle g---o żeby pochwalić się przed sąsiadami, znajomymi, przyjaciółmi, rodziną, że oni tam są w telewizji. To ogólnie