Sprawa wygląda tak. Narzeczona pojechała 2 tygodnie temu z koleżankami do jakiegoś tam spa oraz na imprezę na noc do tej pory nosiła pierścionek zaręczynowy i go nie zdejmowała lecz na zdjęciach które przyszły od fotografa wyraźnie go nie nosi ona nie wie że zauważyłem. Jak myślicie co z tym fantem robić? Ponad 2 lata razem jak krew w piach ? Generalnie to "dobra kobieta" Mam teraz mały p--------k w głowie i nie wiem jak zareagowac
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt 📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@mirko_anonim: w sumie jak patrzę na Wasze problemy to cieszę się że mam sporo negatywnego doświadczenia z kobietami. Mnie chociaż raczej żadna nie weźmie bo mam kasę czy coś jakby mnie któraś chciała to za to faktycznie jaki jaki jestem.
#p0lka #kobiety #tinder
Sprawa wygląda tak. Narzeczona pojechała 2 tygodnie temu z koleżankami do jakiegoś tam spa oraz na imprezę na noc do tej pory nosiła pierścionek zaręczynowy i go nie zdejmowała lecz na zdjęciach które przyszły od fotografa wyraźnie go nie nosi ona nie wie że zauważyłem. Jak myślicie co z tym fantem robić? Ponad 2 lata razem jak krew w piach ? Generalnie to "dobra kobieta" Mam teraz mały p--------k w głowie i nie wiem jak zareagowac
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
ok 0ski
@mirko_anonim: written by Chat E. Gpt, tadatadadam tadadam