Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@xyz_xyz: I tu się może zdziwisz, ale nie oślepiam (piszę włącznie za siebie). Wcześniej miałem lumintopa b01 z odcięciem (miał nawet stvzo), a obecnie mam Magicshine Evo 1300. Ustawiłem kilka trybów pod swoje preferencje i głównie jeżdżę na słabszych ustawieniach, z tym dość ostrym odcięciem. Kiedy mogę, czyli na pustej drodze i w lesie to włączam światła "drogowe", ale one też mają odcięcie i zaraz poza plamą światła jest ciemno.
  • Odpowiedz
@ikov: no to gratuluje ze poswieciles czas zeby to ustawic. Rowery potrafia teraz zaperdolic takim mieczem swietlnym ze sie w glowie nie miesci.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xyz_xyz: Sam jestem kierowcą i wiem, jak to jest. Ciekawostka - mieszkam na 4 piętrze, a czasem wieczorem stojąc na balkonie dostaje po oczach światłami (głównie) hulajnóg. Kto to ustawiał, ktoś z Australii?
  • Odpowiedz
nikt mi jeszcze długimi nie mrugnął (a wręcz odwrotnie)

@ikov: w sensie że co, przygaszali światła? xD

Magicshine Evo 1300

@ikov: ile czasu realnie to świeci na mocniejszych trybach takich leśnych? Też jeżdżę na Convoyu ale rozglądam się za alternatywą.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MoonlightSh: Z tym, że odwrotnie, to jak ja jadę drogą i ktoś wali długimi, to wystarczy błyskać swoimi długimi i się zwykle orientują (pomaga pilot na kierownicy). Bycie olśnionym to nic fajnego, także gdy się jedzie rowerem. Magicshine - zobacz w specyfikacji, mi trudno powiedzieć. Jechałem ostatnio od 1 do 6 rano głównie na 60%, czasem podbijając na max, w ciągu dnia ładowałem z godzinę wolnym powerbankiem i jeszcze od
  • Odpowiedz