Aktywne Wpisy

okoboji +248
miejsce zabicia dwójki ludzi na Solnej dostało update bezpieczeństwa,
cyk pora na cs'a
#krakow #polskiedrogi #stopcham
cyk pora na cs'a
#krakow #polskiedrogi #stopcham
źródło: Zrzut ekranu 2026-09-16 o 08.52.10
Pobierz
Naza_Dzikowski +69
Wspòlny ród herbu Alabama
źródło: 1000001142
Pobierz

Ostatnio przeglądałem zdjęcia rodzinne dziadków, wujków itd itp i mimo zakoli, łysienia w wieku 20 paru lat, bez hunter eye, z cofniętymi szczękami, wzrostem poniżej moich magicznych +185 cm pozowali do zdjęć z ładnymi dziewczynami, robili dzieci, zakładali rodziny brali ślub a wesela organizowali w mieszkaniu. Z tego co się dowiedziałem nawet nie mieli pełnego uzębienia bo brakowało tam z tyłu a zęby nie były proste. Zobaczcie jak świat się okrutnie zmienił teraz Ci ludzie którzy MAJĄ ŻONY I DZIECI nigdy by tego w dzisiejszym świecie nie osiągneli. Tinder by ich zmiótł, musieliby chodzić do psychiatry po leki i nigdy nie byliby szczęśliwi. Co najlepsze ich dziewczyny oceniam na minimum 6/10 (bo brzydszych nie znalazłem) do dzisiaj gotują im obiady, sprzątają mieszkanie i prasują ubranka XD Gdybym wam pokazał zdjęcia tych wujków to byście im dali max z 3/10 wypisz wymaluj dzisiejsi incele. Nic dziwnego, że demografia szoruje po dnie skoro dzisiaj faceci mimo chodzenia do BARBERA, perfumowania się, dobierania odpowiednego paska do spodni nie są w stanie z nikim umówić się nawet na spacer. Ba, taki facet nie ma nawet szans na rozmowę. Nawet takie z tatuażami, lekką nadwagą po karuzeli nie są zainteresowane takimi facetami.
Wam również polecam zajrzeć do rodzinnego albumu jeśli macie i oceńcie sami jak wyglądali Ci ludzie i czy w dzisiejszych czasach osiągnęliby to co wtedy.
#demografia #zwiazki #takaprawda #przegryw #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@PepeTUA: przecież jak ktoś używa takich określeń to od razu widać, że ma zlasowany mózg, to czego ty wymagasz?
Tak, wziąłem pod uwagę ale to nie jest prawda. Gdybym miał możliwość cofnięcia się do tamtych lat to już dawno miałbym żonę i dzieci bo to jest moje największe życiowe marzenie natomiast