cult_of_luna
232 233 + 108 = 232 341

Ustawka z @AlteredState - trochę na rympał, w ostatniej chwili zwołana, więc trasa niedopracowana. Wziąłem coś na bazie moich przyszłych eksploracji kwadratów i pojechaliśmy w stronę Inowrocławia - typowe Kujawy: pola, brak lasu, wąskie dróżki prowadzące między rzepakiem i kukurydzą donikąd, wyasfaltowane bo zła łunia dała pieniążki. Trafiło się też trochę szutrów klasy Strade Bianche.

-------------------
#kwadraty

Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 2043 (+18)
Total tiles: 6628 (+8)

Nie obyło się bez chodzenia po polu.

#rowerowyrownik #100km (28. w sezonie, 101. w karierze)

Skrypt | Statystyki | FAQ
46
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
cult_of_luna
#kwadraty

Max square: 31x31 (-)

Max cluster: 2043 (+18)

Total tiles: 6628 (+8)

Nie
5
AlteredState
@cult_of_luna: Il Kujawia - wycieczka opadających liści
2
Prometeo
Czy wtrącając angielskie zwroty jesteś bardziej pro?
1
makolem
Widzę, że szybki wypad — nawet nie było czasu przebrać się z żoninej bluzki xD
1
cult_of_luna
Przepraszam, że pytam, ale zupełnie na serio: jaki jest cel tagu rowerowyrownik, kwadraty tajemniczej sumy na początku i o co właściwie w tym chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@projektant_doktorant:

Ludzie dodają swoje kilometry do wspólnej sumy liczonej skryptem, która co roku ma jakiś cel - wiele lat tu to istnieje i swego czasu miało dużą społeczność, i jak każda zwinęła się dzięki temu jak świetnie działa
1
Hole_to_another_universe
@cult_of_luna było co?
0
Wszystko_albo_nic
Wszystko_albo_nic
Dzieku Bogu, jedyny obcislogaciowy, co nie jezdzi wojewodzkimi drogami i nie wkurza wszystkich jadacych do pracy, szkoly, czy w podroze sluzbowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
AlteredState
@makolem: mam bluze w kociewskie kwiatki i nie zamierzam się jej wstydzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
projektant_doktorant
Przepraszam, że pytam, ale zupełnie na serio: jaki jest cel tagu rowerowyrownik, kwadraty tajemniczej sumy na początku i o co właściwie w tym chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
cult_of_luna
Nauczcie się wołać jeśli macie mi coś do powiedzenia, bo nie dostaję żadnych powiadomień z waszymi wypocinami:

Czy wtrącając angielskie zwroty jesteś bardziej pro?

@Prometeo: max square i inne? to kopiowane ze strony ze statystykami, więc możesz teraz się p-------ć o co innego niż
0
cult_of_luna
@projektant_doktorant: no jasne, możesz wziąć ostatni wpis z tagu i do końcowej sumy dodać swoje kilometry tak jak u mnie 232 233 + 108 = 232 341 (nie sumujemy ich z kilku jazd, każda jazda to +), lub połączyć konto na wykopie ze skryptem: https://wykopaktywny.pl/ gdzie dodajesz tylko swoją odległość, opis lub zdjęcie jeśli chcesz, a sumowanie dzieje się automatycznie.
0