✨ Problemy po przeprowadzce z dziewczyną Ⓘ
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Mam taki problem xd Tydzien temu z dziewczyną wynajęliśmy razem mieszkanie. No i ten tydzien to jakaś padaka. Praktycznie codziennie różowa chodzi obrażona bo robie rzeczy nie tak jak ona chce. Pierwszego dnia sprzątalismy i już były pretensje, że źle robię xd Jak zapytałem czy mogę już łazienkę umyć to dostałem opierdziel, że przecież widze chyba, że jeszcze chodzi tam.
Atmosfera jest jak na pogrzebie. Ja codziennie zamiatam, myję naczynia, wynoszę śmieci, tu zetre kurze, podłogę przemyję. Ogólnie lubię to robić ;D Puszczam muzyczke, 15 minut i ogarnięte wszystko. Różowa z tych co każdy kurz będą wycierać jak coś więc nie brudas.
No i ostatnio spadł taki wieszaczek na klej czego nie zobaczyłem. Dostałem o------l, że mam się ogarnąć, że nic nie widzę i ona tego nie widzi jak dalej będę się tak zachowywac xd A i że palników nie umyłem a są brudne też dostałem opierdziel.
Jeszcze jakbym syf zostawiał to rozumiem ale ja codziennie tutaj sprzątam i po różowym też zresztą xD
Jeszcze o dostałem opierdziel, że nie sprawdziłem jak uruchamiać pralke i ona sama musiała instrukcje sprawdzac bo jak mi sie nie powie to nikt nie zrobi xd
No i praktycznie ze sobą nie gadamy, nie sądziłem, że tak szybko przeprowadzka zweryfikuje nasz związek XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Mam taki problem xd Tydzien temu z dziewczyną wynajęliśmy razem mieszkanie. No i ten tydzien to jakaś padaka. Praktycznie codziennie różowa chodzi obrażona bo robie rzeczy nie tak jak ona chce. Pierwszego dnia sprzątalismy i już były pretensje, że źle robię xd Jak zapytałem czy mogę już łazienkę umyć to dostałem opierdziel, że przecież widze chyba, że jeszcze chodzi tam.
Atmosfera jest jak na pogrzebie. Ja codziennie zamiatam, myję naczynia, wynoszę śmieci, tu zetre kurze, podłogę przemyję. Ogólnie lubię to robić ;D Puszczam muzyczke, 15 minut i ogarnięte wszystko. Różowa z tych co każdy kurz będą wycierać jak coś więc nie brudas.
No i ostatnio spadł taki wieszaczek na klej czego nie zobaczyłem. Dostałem o------l, że mam się ogarnąć, że nic nie widzę i ona tego nie widzi jak dalej będę się tak zachowywac xd A i że palników nie umyłem a są brudne też dostałem opierdziel.
Jeszcze jakbym syf zostawiał to rozumiem ale ja codziennie tutaj sprzątam i po różowym też zresztą xD
Jeszcze o dostałem opierdziel, że nie sprawdziłem jak uruchamiać pralke i ona sama musiała instrukcje sprawdzac bo jak mi sie nie powie to nikt nie zrobi xd
No i praktycznie ze sobą nie gadamy, nie sądziłem, że tak szybko przeprowadzka zweryfikuje nasz związek XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Jak to mówią fail fast
twoim zdaniem za szybko zamieszkali, lepiej byłoby najpierw się ożenić i dopiero później uwic gniazdko?
Nie wiem kto normalny decyduję się na tak szybkie zamieszkanie ze sobą, najpierw się "pomieszkuję", robi wypady do hotelu, domki czy wspólne wakacje.
Bardzo dużo związków się rozpada przez takie akcję, bo położysz skarpetki przy łóżku, bo kubek nie jest OD RAZU w zmywarce, żle myjesz/ścierasz kurze xD
a może być też tak że w sytuacji która wynikła niespodziewanie ona zaczyna się wydzierać jak p------a, w obraźliwy sposób cię traktuje
w tym drugim przypadku wiesz że już nie będzie lepiej kiedy ona już cię nie szanuje, it's over
Nie muszę chyba mowic ze jest eks?