Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +551
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +620
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Zabieram się za kolejny w międzyczasie mając czas na jakieś bug fixy, które testerzy znajdą - a trochę ich zostawiłem :-)
Fajnie się tutaj pracuje, bardzo uporządkowane środowisko, JIRA, GIT, Bitbucket, wszystko zintegrowane z IDE i z totalnego nooba PHPowego udalo mi się oddać 2 całkiem pokaźne moduły, które już były demonstrowane potencjalnych klientom :-)
Czasami trochę nierealistyczne terminy, ale innym czasem jest czas na spokojną kawe i sushi.
BTW. jeżeli ktoś z Was zna firmę z PL, która ma kilku dobrych PHPowcow znających Laravel - dajcie znać.
Szefostwo chce więcej outsourcować a ja przy okazji mogę wesprzeć ojczyznę :-)
#serafywaustralii #australia #informatyka #emigracja #pracazagranica
Procedura zaczyna się od badania przeciwciał wścieklizny w PL i czeka się po tym 180 dni na wwóz do AU, gdzie jest 10 dni kwarantanny (Sydney lub Melbourne i chyba teraz Perth otwierają).
Tutaj więcej info:
http://www.agriculture.gov.au/cats-dogs/step-by-step-guides/category-3-step-by-step-guide-for-dogs
btw. nie potrzebują designerów?