Aktywne Wpisy
P4ncak3 +74
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +97

http://www14.zippyshare.com/d/wrgJnFNH/49/czcionka.zip
Co prawda czcionka nieszczególnie nadaje się do normalnego pisania gdyż (z wiadomych względów) nie ma na niej znaków specjalnych, niewystępującej na naszych tablicach litery "Q", brak również polskich liter (wyjątkiem jest litera Ł, w innym wpisie wyjaśnię dlaczego ;P), niemniej jednak zabawa w robienie tablic jest naprawdę przednia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#czarneblachy #samochody #motoryzacja #komputery #font #czcionka #tablicerejestracyjne #wptr
źródło: comment_ifuDhecK38XNmCYR2U7Nhyba0K6KHX53.jpg
PobierzTak, wiem, mam nie tagować xD
źródło: comment_5P8X8t4JCzxvyXsEZpXbafX3E4NfSx5G.jpg
PobierzDuże litery dają szerokie, a małe dają wąskie. W wyróżnikach powiatów i tablicach indywidualnych powinny być tylko szerokie (chyba że tablica jest 8-znakowa), wszędzie indziej wąskie.
@oficer-prowadzacy: a idź w p---u, było od razu te kilka słów napisać
Komentarz usunięty przez autora
@oficer-prowadzacy: żeby można było napisać "młoda para" :P
@FrasierCrane: @VegaClaw:
Nie wiem, można wydrukować sobie na kartonie tablicę ze swoim imieniem za szybę? Zrobić polskie rejestracje do modeliku samochodu 1:43? Czy tak jak @KCPR - użyć ich w jakimś modzie do gry?
Możliwości jest naprawdę sporo...
Komentarz usunięty przez autora