Aktywne Wpisy

t3tris +265
Obiecałem zawołać, to i wołam, choć w świecie "Pieśni Lodu i Ognia" wiadomości książkowych to akurat jak na lekarstwo.
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to
bartton +121
Z przykrością informuję, że pan @Quaalude jest niehonorowym człowiekiem, gdyż ponieważ nie dotrzymuje danego słowa, ponieważ w poniższym wpisie obiecał usunięcie konta, a do tej pory tego nie uczynił
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr

Co Wy na to. Czekałem na takie sprzęty do sous vide trochę czasu, bo kiedyś mi się obił o oczy podobny w UK. W końcu coś w miarę przystępnej cenie. Ktoś może miał styczność z taką "niską półką" urządzeń?
#gotowanie #kuchniamolekularna #sousvide
@paczesik: : 0°C – 90°C - temperatura sppokojnie starcza, z proficooka mam zgrzewarke prozniowa i jest bardzo spoko, bym zaryzykował pewnie, jak kupowałem Anovę to jeszcze nie bylo sensownych opcji w tej kategorii cenowej..jedyne co mi tam nie pasuje, to mocnowanie do pojemnika i ciekawe jak duzy pojemnik jest w stanie obsluzyc.. A co do konkurencji - nikt tych ficzerków typu wifi/BT/apki raczej nie uzywa
źródło: comment_yBMVUwH0eb2uy4qhX7etWqgiuLqQ7xap.jpg
PobierzJa używam tego: cena ok 300 zł w Lidlu (widziałem go już 2 razy).
Mam go niemal rok, jestem zadowolony bardzo.
@paczesik: Kupiłeś już?
@goras: w mojej opinii tylko taka, że cyrkulatorem możesz grzać nawet w wannie - mój gar ma ograniczoną pojemność. No i pewnie mniejsze straty energii są.