Aktywne Wpisy

maybe +99
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lista laptopów:
do 500 zł
do 1000 zł
do 1500 zł
do 2000 zł
do 2500 zł
do 3000 zł
do 3500 zł
do 4000 zł
Powyżej tych przedziałów na chwilę obecną lepiej jest pytać o propozycje pod tagiem #szukamlaptopa
#pustulkowelaptopy
Komentarz usunięty przez autora
@Wons1k: Przecież jest VX5 czyli dokładnie ten sam laptop, wersja z 1050 ti powyżej 4100 zł.
Poszukuje laptopa do neta i oglądania seriali. Zawsze mam otwarte miliony kart w przeglądarce więc zależy mi, żeby pięknie śmigał i nie mulił. Waże też zeby był w miarę mobilny.
Myślałam o tych modelach:
https://www.komputronik.pl/product/397264/asus-zenbook-ux410ua-gv027t-szary-12gb.html?fromVariant=1 (100zl taniej kosztuje z 8GB RAM, myślisz że warto wziać 12GB? Ważne jest dla mnie zeby mi ten komp po 2 latach nie mulił. I w ogóle czym różni się ten model od
@Manga:
Tutaj miałabyś go 200 zł taniej, większości 8GB ramu wystarczy, jeżeli korzystasz z chroma to lepiej przerzucić się na mniej zasobożerną
Zdecydowałam że poczekam do lutego, bo niby wtedy komputery są tańsze. No i moze wtedy kupię sobie z procesorem 8 generacji, bo widzę ze takie powoli wychodzą na rynek.
Komentarz usunięty przez autora
Po ile takie chodzą? Czy to jakieś matryce uniwersalne przeznaczone do każdej z generacji?
Większość osób szuka matrycy AUO v4, jak sobie wszystko przekalkulujesz to zakup t540p z hd+/full hd może okazać się ciekawszy.