Wpis z mikrobloga

Mam zamiar kupić #xboxone s, mam kilka pytań:
-czy na gry f2p trzeba mieć abonament żeby grać online?
-czy w najnowszą forze da się grać w dwie osoby na jednej konsoli? Mam tv z okularami 3d (jest taka opcja w tv, że dwie osoby będą mogły grać na pełnym ekranie i widzieć obraz swojej gry, zamiast podzielonego na pół, ale czy jakaś konsola to w ogóle obsługuje?)
#pytanie #kiciochpyta #ps4 #xbox #forza
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@papsi Sugerujesz zakup Xbox one x? Chyba nie ma sensu, bo mam tv tylko full HD (nie wiem czy w ogóle zauważę różnicę) i chcę kupić tylko do wygodnej gry w forze i jakieś online typu warframe.
  • Odpowiedz
@Pouty: ja wyrwałem One X za 1650 zł, grzech nie brać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mimo że nie mam ekranu 4K. Pomyślę nad tym później, ponadto nawet na 1080p dzięki downsamplingu gry wyglądają o wiele lepiej. A co do różnicy to wystarczy zajrzeć w te linki, co podałem. Przecież One S wyświetla obraz najczęściej w śmiesznym 900p, czasem tragicznym 720p...

czy w najnowszą forze da się
  • Odpowiedz
@nodeb7: po co się tym chwalić, by wszystkie kupony wyczerpali? @Osieckov: nie ma żadnej oferty, trzeba wiedzieć, jak to zrobić. Podobne do tego linka wyżej z mydealz, nawet mniej niż 1600 zł podobno tam wychodzi, ale nie testowałem.
  • Odpowiedz