Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RealAKP: halko, w am nie bylo restartow, przejechalismy calkiem sprawnie. Poza tym w am dzentelmenska jazda. Czasem jakis plastik poleci, ale nie ma co robic dramy, jest przeciez tasma klejaca.
  • Odpowiedz
@Plupi: Wyscig s---------y przez zepsute PLP ktore u mnie nie dzialalo i zaliczylo mi sciete okrazenie przez co zamiast P5 mialem P1 i przepuscilem wszystkich na szykanie spadajac na koniec stawki....
Potem jakis Pietrus w----l sie we mnie dwa razy na szykanie pierwszym razem skutecznie eliminujac mnie w wyscigu i pod koniec doslownie mnie dobijajac. Jestem strasznie wkurzony bo mialem tempo top5 spokojnie z mozliwoscia FL gdybym nie zostal przyblokowany
  • Odpowiedz
@Plupi: Ostatnio na Monzie jechaliśmy w GT3 i tamten wyścig nie zaliczałem do udanych... No ale nie ma uprzedzeń, trza jechać :D

Kwale nawet nawet, 18-te miejsce, może być. Bardziej niż na miejsce liczyłem na bezbolesne przejechanie pierwszego okrążenia.

Start, przede mną @KYCu wystartował bardzo powoli, doszło do pyknięcia zderzaków i obaj pojechaliśmy dalej bez przygód, do T1 dojechałem w dość sporej przerwie i przejechałem bezproblemowo, także plusik :) Potem przez
Mokrysedes - @Plupi: Ostatnio na Monzie jechaliśmy w GT3 i tamten wyścig nie zaliczał...

źródło: comment_wwFREVxGhEG1VNydOlyyTGxWJRBAG4Oc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Plupi: GTE Semi PRO - w skrócie na gorąco
Floszunio chyba zapomniał, że LMP ma lepsze hamulce niż GTE i na prostej start/meta w--------ł się mi wprost przed maskę i wdepnął heble w opór przed szykaną T1.
Na radiu co chwila słychać było napominanie Kurtza i innych dublowanych, żeby zjechali jak mają niebieską flagę, a jak mają wysokie pingi to opuścili serwer. Niestety nic sobie z tego nie robili. Na
  • Odpowiedz
@Plupi: Filmik wyrazi więcej niż słowa (,) W skrócie : całkowicie zniszczony samochód i brak możliwości dalszej jazdy przy zaledwie 10 minutach do końca wyścigu i naprawdę fajnej walce o 8 miejsce. Szkoda.

PS. Naprawdę wielki szacunek dla Pana Mazurka za wiarę ( ͡ ͜ʖ ͡)
D.....N - @Plupi: Filmik wyrazi więcej niż słowa (╯︵╰,) W skrócie : całkowicie zniszc...
  • Odpowiedz
@Plupi: Najlepszy mój wyścig kiedykolwiek, w jakiejkolwiek grze, zapamiętam na długo :D

Już na prequalach było całkiem nieźle, w sumie zrobiłem niewiele ponad wymaganą liczbę lapów i skończyłem chyba na 10 pozycji.
Co do wyścigu to nie miałem wielkich oczekiwań, P10-P11 w zupełności by mnie zadowoliło, dlatego wyścig postanowiłem pojechać z ostatniej pozycji, może przynajmniej na T1/T2 bym coś zyskał omijając wszystkich zamieszanych w ewentualne kolizje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy
  • Odpowiedz
@Mokrysedes: Hahah... :) To wyszlo spontanicznie - planowalem nie wyprzedzac, bo widzialem ze sie za siebie bierzecie, ale tak strasznie wolno wbiliscie w ta szykane ze po prostu musialbym albo mocno hamowac i pewnie zgrzac opony przed wyjsciem, albo wykorzystac sytuacje.
Przejechalem po trawie, kiedy wbilem do srodka uslizgnal mi sie tyl od zabrudzonych opon. Jakos wyciagnalem i koncowka na P10.
  • Odpowiedz