Aktywne Wpisy

Landmark +4
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz
ibleedforyou +3
nie jestem smutna ale dziwnie sie czuje jakos
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd
jakbym zyla w symulacji jakiejs xd

5,0l V8 421 KM
0-100 km/h - 4,8s
W gąszczu mustangów trzeba się jakoś wyróżnić. Właściciel auta ze zdjęcia próbował upodobnić się do wersji Shelby GT350, która nie była oferowana w wersji bez dachu...
Co zdradza przeróbkę? Praktycznie wszystko:
- standardowe oznaczenia mustang na grillu (usunięte w wersji GT350), 5.0 na bokach (GT350 miało 5.2l).
- standardowe zderzaki, maska, wydech itp
Ktoś wie coś więcej o projekcie? Dalsze mody planowane? Ogólcie ciekawy wrap sporo carbonowych części (też wrap?).
BTW jakby ktoś chciał porównać ze stanem oryginalnym. Spot sprzed roku klik.
Co do postawowej wersji: Ceny w PL od: 183 000PLN (za wersje bez dachu trzeba dopłacić 17 000 PLN). Cabrio nie jest tak popularne na polskich ulicach niz hardtop... ale i tak na AG w Wwa złapali ~20 sztuk.
Od stycznia przyszłego roku w polskich salonach można spodziewać się pierwszych sztuk po facefilcie.
-----------------------------------------------------------------------
#carpedia - czyli moje spoty z jakimś dodatkowym opisem <--- obserwuj/czarnolistuj
#carspotting #carboners #ford #mustang #cabrio #musclecars #warszawa #v8
źródło: comment_GHizfWEH53pnnUpIUDkt6arXdOMqH4xt.jpg
Pobierzźródło: comment_PjaBE40WM1fTSctLforyA4qfOFndeALk.jpg
Pobierzźródło: comment_raoy08xe4aPr4zq76SNRyPYBP0A3cmg6.jpg
Pobierzźródło: comment_R4CBLuf12Moa8UGCaixW63yXHCIxtfcf.jpg
Pobierzźródło: comment_5jJzMWx1R0Za60smHEAYj5GrwrKoRoEU.jpg
Pobierz