Wpis z mikrobloga

Witamy, oto kary za czwarty wyścig sezonu WEK @ Monza
--------------------------------------
PRO:

-----------------------------
SEMI:

-------------------------------
AM:

---------------------------------
Łącznie Punkty Karne:

---------------------------------
Szczegóły TUTAJ

Dodatkowo każdy kto choć raz przekroczył linie wyjazdu z alei serwisowej dostał 1 punkt karny gratis
------------------------------------------------------------------------------------------
#acleague
ACLeague - Witamy, oto kary za czwarty wyścig sezonu WEK @ Monza
-------------------...

źródło: comment_TE5aCxywfKvcJtGYWkxboYOnPcB6HoXM.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ACLeague: Za co 2 pkt? Za to, że zajechałem @Plupi drogę, a on też nie wyprzedzał ostrożnie, nie opanował samochodu i wpadł na bandę? No bez jaj! Nawet go nie dotknąłem. Przecież widział, że walczę na prostej z innym samochodem. Może i nie zachowałem 100% zasad bezpieczeństwa, ale moim zdaniem kara jest nieadekwatna do mojego przewinienia.
  • Odpowiedz
@dejvo: "no bez jaj" to można skomentować "tylko" dwa punkty dla Ciebie. Dla mnie Twój manewr właściwie zakończył walkę o jakąkolwiek pozycję poza ostatnią w klasie. Gdzie były Twoje lusterka, mapka toru, carradar/helicorsa? Zbliżałem się z różnicą prędkości 50-60 km/h, zniknąłem już Ci po lewej z pola widzenia, a Ty wyleciałeś mi prosto przed maskę jakby mnie tam nie było. Miałem się gdzieś teleportować, stanąć w miejscu? Ciesz się, że
  • Odpowiedz
@ACLeague: coś jest w moich zgłoszeniach pomieszane, opis z #32 dotyczy #33 a #33->#34, Primitive nie respektował niebieskiej, a kozi0u wjeżdżał w poprzek na tor przed maską. Generalnie raczej napomnienia się należą, choć Primitive ścigał się chyba nie tylko ze mną.
  • Odpowiedz
  • 0
@Plupi Dobrze, najlepiej zgłaszajmy teraz incydenty, "bo się przestraszyłem sytuacji na torze i uderzyłem w bandę". Moim zdaniem jesteś w równym stopniu winny całej sytuacji, bo jechałeś tam o 50km/h za szybko.
  • Odpowiedz